Artikelen in deze editie

Vermindering geluidsoverlast door nieuwe vangrail in Lopik

Volg de verkiezingen live op zenderstreeknieuws.nl

Ondernemers in actie voor Oekraïne

Verkiezingsdebat in Lopik

In memoriam Karo Murk

Debat Linschoten

ijsselstein • IJsselsteiners die het leuk vinden om te lezen en mensen te ontmoeten, zijn op dinsdag 15 maart van harte welkom bij Lees & Ontmoet in de Bibliotheek IJsselstein. Meedoen is gratis, aanmelden is wel nodig.

willeskop • Op vrijdag 18 maart organiseert Staatsbosbeheer een spannende en sprookachtige avondwandeling in het natuurgebied van Willeskop.

Twee vrouwen

Cursus Creatieve Communicatie

Trots op ons stadje!

1. IJSSELSTEIN ZELFSTANDIG2. GEEN WINDMOLENS3. BOUWEN IN IJSSELSTEIN VOOR EIGEN INWONERS4. BETERE GROENVOORZIENINGEN5. AFSCHAFFEN HONDENBELASTING

Nu bouwen aan IJsselstein!

Wonen: 1000 woningen bouwen voor IJsselsteinse starters en doorstromers voor 2026.

‘Iedereen doet mee’

1. Snel bouwen aan betaalbare woningen en 150 tijdelijke starterswoningen.

VEILIGHEID:

Klaar voor de toekomst

Gemeenten vergaan maar gemeenschappen blijven bestaan

Speerpunten CDA

“Wij kunnen de belangen van de gemeente behartigen op politiek onafhankelijke basis zonder dat wij naar een landelijke politieke partij hoeven te kijken. Dat ervaren wij als grote meerwaarde.”, aldus lijsttrekker Yvonne Slob.

Kids in Concert door muziekvereniging Ons Genoegen

Collecte voor ReumaNederland in Montfoort

Afscheid stad- en streekgidsen

ijsselstein • Al sinds jaar en dag houdt de Kring zich bezig de geschiedenis van IJsselstein levend te houden. De afgelopen coronatijd zorgde ervoor dat de Kring nu meer dan ooit klaar is deze zaken op te pakken.

montfoort • Lijsttrekker Mathieu Andriessen van de VVD Montfoort Linschoten hoeft niet lang na te denken over de behaalde resultaten in de afgelopen raadsperiode.

'Juist samen doen is zo mooi'

woensdag 9 maart

Denny van Loen van grote waarde voor Montfoort SV’19

linschoten • VV Linschoten 1 liep na drie overwinningen op rij tegen een onverdiende 0 - 1 nederlaag op. De gelijkopgaande wedstrijd verdiende geen winnaar, maar door een arbitrale fout bleef de gastheer met lege handen achter.

CABAUW/IJSSELSTEIN • Cabauw kwam op eigen veld niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen het Goudse GSV. De Goudse club bleek over zeer ervaren spelers te beschikken.

Instapcursus kanovaren

Nieuw sportaanbod in de Oever

Nipte overwinning voor ONI 2