linschoten • VV Linschoten 1 liep na drie overwinningen op rij tegen een onverdiende 0 - 1 nederlaag op. De gelijkopgaande wedstrijd verdiende geen winnaar, maar door een arbitrale fout bleef de gastheer met lege handen achter.

Na slordig balverlies namen de gasten vlak voor rust de leiding. In de tweede helft zette de thuisclub Zevenhoven onder druk. Zevenhoven probeerde met lange ballen voor gevaar te zorgen, maar de Linschotense verdedigers speelden een prima wedstrijd.
Linschoten dacht de verdiende gelijkmaker te scoren, toen Jordi de Vormer de bal na een vrije trap van Tom Mooij het beslissende tikje gaf. De Zevenhovense clubvlagger had echter buitenspel geconstateerd. De scheidsrechter nam zijn vlagsignaal over. Op beeldmateriaal was echter later duidelijk te zien dat De Vormer niet te vroeg startte en op het moment van het nemen van de vrije trap dus niet buitenspel stond. Het doelpunt had dus moeten tellen.

Met twee extra aanvallers probeerde Linschoten het nog met een slotoffensief, maar de ervaren spelers van Zevenhoven gaven niets meer weg.

De wedstrijden Nieuwland-Benschop, NiTa-IJFC en SPV'81-Moerkapelle gingen niet door.