Denny van Loen van grote waarde voor Montfoort SV’19

montfoort • Middenmoter Montfoort SV’19 speelde op eigen veld met 2-2 gelijk tegen nummer drie WNC uit Waardenburg. Al na een minuut keek de thuisclub tegen een 0-1 achterstand aan. Nadat Bart Roelofs in het vijandelijke zestienmetergebied was gehaakt, benutte Denny van Loen de toegekende strafschop. In de tweede helft gaf Montfoort SV’19 met een versterkte defensie nauwelijks kansen weg tegen deze sterke opponent. "Helaas kreeg WNC de kans om te profiteren van een inschattingsfout van mijn doelman", vertelde coach Theo de Boon.

Geflatteerde zevenklapper van SV Lopik

lopik • Lopik won na een moeizaam begin met 7 - 0 van Vriendenschaar uit Culemborg. Het eerste half uur ging de strijd gelijk op. De gasten openden de score, maar deze treffer werd vanwege buitenspel afgekeurd. Toen Thomas Bakker de thuisclub op voorsprong zette, ging het lopen bij de thuisclub. Met een 3-0 voorsprong gingen de Lopikers aan de thee. Vriendenschaar zette in de tweede helft druk, maar balverlies leidde de vierde Lopikse treffer in. En uiteindelijk dus tot de eindstand van 7 - 0.