CABAUW/IJSSELSTEIN • Cabauw kwam op eigen veld niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen het Goudse GSV. De Goudse club bleek over zeer ervaren spelers te beschikken.

De thuisclub kreeg voor rust goede kansen via Nik Jongbloed en Wessel Streng, maar de Goudse keeper was op dreef. Aan de andere kant moest ook Rudy Beumkes aan de bak. Hij maakte twee keer een vrije trap onschadelijk. "De inzet van mijn ploeg was stukken beter dan een week eerder in de met 1 - 2 verloren wedstrijd tegen SPV’81", merkte Cabauw-trainer Herman Verrips wel terecht op. "Maar GSV bleek een lepe ploeg, die we niet helaas konden verschalken."

Verlies VVIJ

Het zaterdagelftal van VVIJ verloor in Vinkeveen met 2 - 1 van Hertha. Het elftal van Mo Touh was verre van compleet. Voor het uitstellen van de wedstrijd gaf de KNVB echter geen toestemming, omdat VVY(za) al een keer eerder van deze regeling gebruik had moeten maken. "We hebben nog steeds te maken met corona. Hierdoor misten wij een flink aantal spelers, waardoor ik nu een beroep moest doen op vijf spelers van Jongens onder 19 die vrij waren," aldus Touh. 

"Voor rust kwamen we met 2 - 0 achter, maar in de tweede helft kwamen we beter voor de dag. Jeugdspeler Daan van Beek maakte de aansluitingstreffer. Kansen op de gelijkmaker lieten we helaas onbenut."

Maar door de samenstelling van het team was hier alle begrip voor.