Afbeelding

BC Apollo begonnen aan clubkampioenschappen

Sport 304 keer gelezen

IJSSELSTEIN • De afgelopen 2 weken zijn er bij BC Apollo 5 competitiewedstrijden gespeeld. Er werd geen wedstrijd verloren, 2x gewonnen, 1x gelijk gespeeld en van één wedstrijd is de uitslag onbekend. Eén avond waren 2 teams gelijktijdig aanwezig in sporthal Galgenwaard en kon men elkaar aanmoedigen. Tevens werden de eerste voorronden gespeeld van de Clubkampioenschappen 2024. 

 Voor het eerst is een onderdeel ‘enkelpartijen voor dames en heren’ toegevoegd. Hiervoor was voldoende belangstelling en mooie en spannende partijen zijn het gevolg. Op zondag 21 april vindt de einddag van de Clubkampioenschappen plaats met de laatste voorrondes, gevolgd door de halve en hele finales. Publiek is overdag van harte welkom in de IJsselhal.

Bondscompetitie:

Smashing G1 – Apollo G1: 2-4

Uit Wijchen kwamen de spelers van Apollo G1 terug met hun eerste overwinning van dit seizoen. Bij de dubbelpartijen werden de punten verdeeld. In de mix werden 3 driesetters gespeeld, waarvan er 2 gewonnen werden. Eén mixpartij werd in een tweesetter gewonnen. Eindstand: 2-4.

Iduna G1 – Apollo G3: 3-3

Samen met de Apollo M1 werd woensdagavond in Utrecht tegen Iduna gespeeld. Supporter Dion kwam ook nog even aanmoedigen, want hij was er aan het werk. Een gezellige boel dus. Invaller Antoinette nam het voor Esmeralda waar. Beide dubbelpartijen werden in driesetters gespeeld en helaas verloren. Hierna viel een heer van de tegenstander uit na de dubbelpartij door een blessure en werd er een andere heer uit de zaal gecharterd. Konden toch alle partijen gespeeld worden. Werd de eerste mixpartij nog verloren, de overige 3 mixpartijen werden gewonnen, waarvan één in een driesetter. Gelijkspel, punten eerlijk verdeeld.

Apollo M1 – Schoonhoven M1: 5-1

Alweer bijna 2 weken geleden speelden de heren van Apollo M1 thuis in het Cals College tegen Schoonhoven M1. Men liet één steek vallen tijdens de enkelpartijen. De overige punten waren voor Apollo, waarbij 2 dubbelpartijen in driesetters uitgevochten werden. Eindstand: 5-1.

Iduna M1 – Apollo M1: 2-4

Gezellig samen met de spelers van Apollo G3 spelen in Utrecht. Iduna M1 de hekkensluiter was de tegenstander van de heren van Apollo M1. Bij de enkelpartijen werd 2x gewonnen, de dubbelpartijen werden allemaal in driesetters uitgevochten, waarbij er wederom 2x gewonnen werd. Eindstand: 2-4.

Clubkampioenschappen

Tevens vond op zondag 17 maart de eerste dag van de Clubkampioenschappen 2024 plaats in de IJsselhal. Jong en oud, beginners en gevorderden, iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen aan maximaal 2 onderdelen van de 3. Er worden dubbelpartijen, mixpartijen en enkelpartijen gespeeld. Deze laatste zijn voor het eerst gemengd voor dames en heren. Beginners, gevorderden en vergevorderden zijn de diverse niveaus. Op zondag 21 april worden de laatste partijen in de voorrondes gespeeld, gevolgd door de halve en hele finales, afgesloten met een gezamenlijk diner, prijsuitreiking en verloting. Overdag is publiek van harte welkom in de IJsselhal.

Ad Velders

Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Mevrouw Hage en de heer Kromwijk met burgemeester Van Domburg op het bordes van het Historisch Stadhuis.
Twee lintjes in IJsselstein Nieuws 23 uur geleden
• Mevrouw Kok-van Zuijlen, de heer Kok, mevrouw Langenberg, burgemeester Laurens de Graaf, Thijmen Schimmel (winnaar Jongerenaward) en de heer Van den Berg
Vier inwoners gemeente Lopik koninklijk onderscheiden Nieuws 23 uur geleden
• De gedecoreerden met hun partners en burgemeester Van Hartskamp.
Koninklijke onderscheidingen voor zes inwoners gemeente Montfoort Nieuws gisteren
Afbeelding
Provincie Utrecht als eerste aan de slag met concrete maatregelen tegen te vol stroomnet Nieuws 25 apr, 23:29
Afbeelding
Montfoort zet met beleidsplan integrale schuldhulpverlening in op 'grip op geld' houden Nieuws 25 apr, 14:56
Afbeelding
Vacatures Dumaco Montfoort: kom jij bij ons werken? advertorial 25 apr, 08:50
• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 25 apr, 08:46
Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21