Goed startend SPV’81 alsnog onderuit

Sport 243 keer gelezen

SPV’81 verloor in Polsbroek met 2-4 van Hazerswoudse Boys, dat dit seizoen pas twee keer verloor.

Lex van Maurik schoot de thuisclub verrassend op voorsprong, waarna de bezoekers via een benutte strafschop en een tweede treffer de rollen omdraaide. Na een rake vrije trap van Ivo Sluis veerde het thuispubliek op.

,,Het was jammer dat we ver in de blessuretijd van de eerste helft opnieuw op achterstand kwamen,” verzuchtte SPV-trainer René Eyra na afloop. ,,In de tweede helft zakte Hazerswoudse Boys in en liet ons het spel maken. Counterend waren ze heel gevaarlijk, maar pas in de slotfase stelden zij hun zege veilig. Zaterdag spelen we tegen Ammerstol. Als we daar de drie punten pakken zijn we zo goed als veilig.”

BMX-kampioen opent eerste deel doorfietsroute IJsselstein Nieuws 26 apr, 17:11
• Mevrouw Hage en de heer Kromwijk met burgemeester Van Domburg op het bordes van het Historisch Stadhuis.
Twee lintjes in IJsselstein Nieuws 26 apr, 13:01
• Mevrouw Kok-van Zuijlen, de heer Kok, mevrouw Langenberg, burgemeester Laurens de Graaf, Thijmen Schimmel (winnaar Jongerenaward) en de heer Van den Berg
Vier inwoners gemeente Lopik koninklijk onderscheiden Nieuws 26 apr, 13:00
• De gedecoreerden met hun partners en burgemeester Van Hartskamp.
Koninklijke onderscheidingen voor zes inwoners gemeente Montfoort Nieuws 26 apr, 12:00
Provincie Utrecht als eerste aan de slag met concrete maatregelen tegen te vol stroomnet Nieuws 25 apr, 23:29
Montfoort zet met beleidsplan integrale schuldhulpverlening in op 'grip op geld' houden Nieuws 25 apr, 14:56
Vacatures Dumaco Montfoort: kom jij bij ons werken? advertorial 25 apr, 08:50