Afbeelding
Foto: aangeleverd

Hobbitstee viert zomeravondfeest

1 jul, 15:29 Algemeen

MONTFOORT • Voor OBS de Hobbitstee was het weer mogelijk om het traditionele Zomeravondfeest te kunnen vieren. De kinderen konden sjoelen, blikgooien, geschminkt worden en nog veel meer. Op de gezichten van de kinderen verschenen ware kunstwerken en zelfs een enkele juf heeft staan stralen met glitters en bloemen op haar gezicht. De leerlingen hebben de afgelopen weken ook zelf de mooiste kunstwerken gemaakt, die zijn verkocht aan de ouders.

Voor de fanatiekere kinderen was er ook nog een prijs te winnen bij een van de spellen. Het spijkerbroek hangen heeft zijn intrede gedaan op het Zomeravondfeest. In drie leeftijdscategorieën - onderbouw, middenbouw en bovenbouw - werden de winnaars beloond met een zakje snoep.

De aanwezigen die niet mee konden strijden voor deze prijzen en zich toch winnaar wilden voelen, konden hun geluk beproeven bij het enveloppen trekken. De middenstand van Montfoort had veel leuke prijzen gesponsord, waardoor de kinderen en de volwassenen zich niet konden beheersen en de enveloppen van de waslijn afvlogen.

Tussen alle activiteiten door was er ruimte en tijd genoeg om te genieten van een drankje, een muffin, broodje hamburger, een ijsje en natuurlijk van het mooie weer. De grootste prijs van de avond was de gezelligheid door de samenkomst van de leerkrachten, de (oud)leerlingen, de ouders en grootouders, vrienden en vriendinnen, die in groten getale aanwezig waren en die allemaal de school een warm hart toedragen.

Linda de Kort

Redacteur Het Kontakt - Zenderstreeknieuws

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Schaaktafels vernield in speeltuin Kloosterplantsoen Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Nieuw seizoen BoekStart Voorleespret in bibliotheek Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Proeftuin van Linschoten brengt de natuur dichterbij: ‘Oké, dus zó groeien peentjes!’ Algemeen 18 aug, 16:54
Afbeelding
Stewardess slaat nieuwe richting in: oude meubels opknappen Algemeen 18 aug, 08:00
Afbeelding
Jaarmarkt Montfoort kent rijke geschiedenis Algemeen 17 aug, 08:00
Afbeelding
Wethouder Vlaar legt wethouderschap Montfoort neer Algemeen 16 aug, 17:26
Afbeelding
IJsselsteiners protesteren met omgekeerde stadsvlag Algemeen 16 aug, 15:29
Afbeelding
Felicitaties voor gouden bruidspaar Algemeen 16 aug, 15:03