logo Vrijwilligerscentrale IJsselstein
logo Vrijwilligerscentrale IJsselstein Foto: nvt

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein Lopik

Algemeen 518 keer gelezen

IJSSELSTEIN / LOPIK • De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze keer schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Theater Pantalone zoekt:

Medewerker kleding Kwibus

Samen met anderen het kledingatelier van Theaterstichting Kwibus beheren. Verzorgen en opruimen van de kleding van de acteurs. Uitvoeren van kleine kleding reparaties.
Verzorgen van uitleen van kleding aan andere verenigingen.

Medewerker voor de Pr-commissie

Het met een groepje verzorgen van de PR voor voorstellingen van Kwibus en anderen in Theater Pantalone. Opstellen van persberichten. Het mailen van persberichten naar de pers en naar verschillende websites. Het bemannen van de marktkraam bij manifestaties in IJsselstein. Het ontwikkelen van ideeën om voorstellingen onder de aandacht te brengen in IJsselstein.
Ook hand- en spandiensten zoals posters rondbrengen/plakken.

Coördinator kledingteam Stichting Theater Kwibus

Het kledingteam bestaat momenteel uit 12 personen die zorgen voor de kleding voor de producties van Kwibus. Deze kleding wordt door de medewerksters genaaid of uit de bestaande collectie gehaald. Het kledingteam is opgedeeld in 3 teams: 1 team werkt op maandagavond, 1 team op de dinsdagmorgen, 1 team werkt thuis.

Bardienstmedewerker

Het met een of twee collega’s bedienen van de bar in Theater Pantalone, het leukste theater van Nederland. Consumpties verkopen aan bezoekers en uiteraard afrekenen. Bijvullen drankvoorraad. Na afloop schoonmaken van de bar en de keuken.

Buurtgezinnen zoekt:

Stabiele en betrokken steungezinnen

Heb jij ruimte in je huis en hart om af en toe een extra kind over de vloer te hebben en daarmee een verschil te maken in het leven van dat kind?
Buurtgezinnen zoekt voor overbelaste gezinnen een steungezin in de buurt, zodat ouders weer op adem kunnen komen en kinderen even onbezorgd kind kunnen zijn. De steun kan heel divers zijn. Net wat bij jou past. Je kan een speelplek bieden op een vaste middag in de week of twee weken, af en toe een kind te logeren hebben in het weekend, een studieplek bieden en helpen bij het schoolwerk, de taal of naar een sportclubje brengen. Welke ondersteuning je biedt en hoeveel tijd je erin steekt bepaal je samen met het vraaggezin.

Stichting Pulse zoekt:

Chauffeurs

Vind je het leuk om met ouderen te werken en ben je in het bezit van rijbewijs BE? Dan is Stichting Pulse de plek voor jou. We zoeken chauffeurs voor onze Pulse Pendel, de vrijwillige dienst die ouderen vervoert van A naar B. Aarzel niet en plan een gesprek in met coördinator Greet Gijsen.

Handje Helpen zoekt:

Vrijwilligers voor diverse vacatures

Heb je een paar uurtjes per week tijd over voor een ander? Handje Helpen verwelkomt jou met open armen als nieuw maatje. Kijk op onze site bij de vacatures van Handje Helpen welke jou het meeste aanspreekt. Aarzel niet en neem contact op met coördinator Jantsje Boersma.

Stichting Prago zoekt:

Ondersteuner bij lessen aan moeilijk lerende volwassenen

Prago biedt in ruim 20 gemeenten onderwijs op maat aan volwassenen (vanaf 18 jaar) die om verschillende redenen niet goed terecht kunnen in het reguliere onderwijs. Bijvoorbeeld omdat het daar net te snel gaat, of het stratniveau te hoog is. Je helpt, samen met de docent en nog een vrijwilliger, de cursist één op één of in een klein groepje. Om op eigen niveau en eigen tempo de lesstof onder de knie te krijgen. Enthousiast? Neem vooral contact op met coördinator Brunhilde Wijlaars.

SIW zoekt:

Ondersteuner vrijwillige uitzendingen

Heb jij een fascinatie voor culturen en wil je je graag inzetten voor een betere samenleving? Help jij jonge mensen graag op weg om zichzelf op intercultureel en persoonlijk vlak te ontwikkelen? Lijkt het jou leuk om daar op organisatorisch vlak vorm aan te geven? Dan zoeken wij jou. Activiteiten: Informatievoorziening en communicatie, administratie, (inter)nationaal contact,

Voorbereiding/evaluatie en financieel.

Samen met de andere vrijwillige medewerkers draag je bij aan de interculturele ervaring van Nederlandse en buitenlandse vrijwilligers.  Afhankelijk van jouw interesse, ervaring of leermogelijkheden richt je je op één of meer aandachtsgebieden waarvoor jij (evt. met een andere SIW’er) het aanspreekpunt bent.

Snuffelhoek zoekt:

Kassa-/winkelmedewerk(st)er

Wij zoeken voor een paar uurtjes per dag of dagdelen per week een kassa/winkel medewerk(st)er in onze Snuffelhoek. Activiteiten: contact met klanten, aanname goederen, kassa handelingen, winkel netjes houden, goederen in de winkel plaatsen en er uit halen en diverse voorkomende werkzaamheden.

Stichting Wielewaal zoekt:

Vrijwilliger voor logeerweekend voor kinderen met een beperking

Stichting Wielewaal organiseert wekelijks een logeerweekend voor kinderen en jongeren met een beperking in IJsselstein. Tijdens het weekend worden allerlei activiteiten gedaan: van knutselen tot koken en van speurtochten tot spelletjes. De activiteiten worden aangepast aan de mogelijkheden van de aanwezige deelnemers. Als vrijwilliger zorg je dat de deelnemers lol hebben en genieten. Je biedt en duidelijkheid en structuur en helpt indien nodig bij de dagelijkse verzorging. Daarnaast help je bij het voorbereiden en begeleiden van de activiteiten. Ook huishoudelijke taken zoals koken, afwassen en schoonmaken horen erbij. Je bent gedurende 1 of meerdere weekenden aanwezig op de locatie van vrijdagavond tot zondagavond, inclusief overnachtingen.

Contact

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar: Via de website  www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

Bezoekadres en openingstijden: Bibliotheek  Lek & IJssel, Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein. Aanwezig:  woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur. Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Provincie Utrecht als eerste aan de slag met concrete maatregelen tegen te vol stroomnet Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Montfoort zet met beleidsplan integrale schuldhulpverlening in op 'grip op geld' houden Nieuws gisteren
Afbeelding
Vacatures Dumaco Montfoort: kom jij bij ons werken? advertorial 25 apr, 08:50
• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 25 apr, 08:46
Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31