• Natasja Vissers heeft genoeg inspiratie voor home deco in haar Boutique Uniek.
• Natasja Vissers heeft genoeg inspiratie voor home deco in haar Boutique Uniek. Foto: Lysette Verwegen

Alles voor je eigen deco home bij Boutique Uniek

Algemeen 2.142 keer gelezen

IJSSELSTEIN • De deuren van Tassies Haak & Breiboetiek aan de Kerkstraat 18 zijn even dicht geweest, maar gaan zaterdag weer open: als Boutique Uniek. Natasja Vissers richt zich daarmee op de nieuwste trends: home deco. Liefst zelfgemaakt.

Natasja opende de deuren van haar winkel in januari 2020. Maar door corona moesten de haak- en breiliefhebbers het al snel met haar webwinkel doen en konden de workshops niet doorgaan. Creatief als ze is zag Natasja in de coronajaren ook nieuwe mogelijkheden: de opkomst van home deco. “Mensen zijn door de lockdowns meer aandacht aan de inrichting van hun huis en tuin gaan besteden. En wat is er nog leuker om dan zelf de woonaccessoires te maken.” 
Ze heeft er het grootste deel van haar assortiment garens op aangepast. De schappen liggen vol bollen katoenkoord in alle kleuren en diktes; ideaal om accessoires van te haken, van kussens en vloerkleden tot kroonluchters en plantenhangers. En wat te denken van tassen en mandala’s. Natasja laat enkele voorbeelden zien van wat ze zelf gemaakt heeft. “Ik maak het liefst alles zelf. Genoeg inspiratie.”
In haar Boutique Uniek houdt ze ook rekening met klanten die minder handig of creatief zijn of die te weinig tijd hebben om zelf aan de slag te gaan. “Daarom ga ik unieke kant-en-klare home deco erbij verkopen; door mij gemaakt of van Knit Factory, een Nederlands merk waarvan ik een uniek verkooppunt ben.”
Om de omvorming naar haar nieuwe assortiment - inclusief kleine accessoires van vaasjes tot geurkaarsen - helemaal compleet te maken gaat ze ook houten en leren labels verkopen. “Met bijzondere of persoonlijke teksten op bestelling. De finishing touch”, lacht ze. Hetzelfde geldt voor tassen, waarvoor hengsels en riemen te koop zijn. Wie gewoon wil blijven haken en breien kan ook nog steeds bij Boutique Uniek terecht. Achter in de winkel is volop ruimte voor haak- en breigarens en de accessoires die daarvoor nodig zijn.
Alle informatie is te vinden op de website: www.boutique-uniek.nl.

Lysette Verwegen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 25 apr, 08:46
Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Afbeelding
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Afbeelding
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14