• Natasja Vissers heeft genoeg inspiratie voor home deco in haar Boutique Uniek.
• Natasja Vissers heeft genoeg inspiratie voor home deco in haar Boutique Uniek. Foto: Lysette Verwegen

Alles voor je eigen deco home bij Boutique Uniek

31 mei, 16:25 Algemeen

IJSSELSTEIN • De deuren van Tassies Haak & Breiboetiek aan de Kerkstraat 18 zijn even dicht geweest, maar gaan zaterdag weer open: als Boutique Uniek. Natasja Vissers richt zich daarmee op de nieuwste trends: home deco. Liefst zelfgemaakt.

Natasja opende de deuren van haar winkel in januari 2020. Maar door corona moesten de haak- en breiliefhebbers het al snel met haar webwinkel doen en konden de workshops niet doorgaan. Creatief als ze is zag Natasja in de coronajaren ook nieuwe mogelijkheden: de opkomst van home deco. “Mensen zijn door de lockdowns meer aandacht aan de inrichting van hun huis en tuin gaan besteden. En wat is er nog leuker om dan zelf de woonaccessoires te maken.” 
Ze heeft er het grootste deel van haar assortiment garens op aangepast. De schappen liggen vol bollen katoenkoord in alle kleuren en diktes; ideaal om accessoires van te haken, van kussens en vloerkleden tot kroonluchters en plantenhangers. En wat te denken van tassen en mandala’s. Natasja laat enkele voorbeelden zien van wat ze zelf gemaakt heeft. “Ik maak het liefst alles zelf. Genoeg inspiratie.”
In haar Boutique Uniek houdt ze ook rekening met klanten die minder handig of creatief zijn of die te weinig tijd hebben om zelf aan de slag te gaan. “Daarom ga ik unieke kant-en-klare home deco erbij verkopen; door mij gemaakt of van Knit Factory, een Nederlands merk waarvan ik een uniek verkooppunt ben.”
Om de omvorming naar haar nieuwe assortiment - inclusief kleine accessoires van vaasjes tot geurkaarsen - helemaal compleet te maken gaat ze ook houten en leren labels verkopen. “Met bijzondere of persoonlijke teksten op bestelling. De finishing touch”, lacht ze. Hetzelfde geldt voor tassen, waarvoor hengsels en riemen te koop zijn. Wie gewoon wil blijven haken en breien kan ook nog steeds bij Boutique Uniek terecht. Achter in de winkel is volop ruimte voor haak- en breigarens en de accessoires die daarvoor nodig zijn.
Alle informatie is te vinden op de website: www.boutique-uniek.nl.

Lysette Verwegen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Archiefonderzoek naar korenmolen De Hoop Algemeen 14 aug, 09:00
Afbeelding
Grote schuurbrand in Lopik slaat niet over naar stal, geen gewonden 112 14 aug, 02:31
Afbeelding
Antonius Ziekenhuis levert medicijnen thuis af Algemeen 13 aug, 10:00
Afbeelding
Van boer tot bord in het Groene Hart Algemeen 13 aug, 09:00
Afbeelding
Stuk glas veroorzaakt brand in bouwcontainer 112 12 aug, 17:34
Afbeelding
Hevige rookontwikkeling door buitenbrand langs N210 112 12 aug, 17:30
Afbeelding
Gemeente Lopik waarschuwt voor parkeerboetes lang de Lek Algemeen 12 aug, 14:10
Afbeelding
Dienstregeling bus 107 en tram wijzigt door Vuelta Algemeen 12 aug, 10:55