<p>Stichting Evenementen Montfoort (STEM) organiseert in december weer &#39;Het Foute Fuifje&#39;.</p>

Stichting Evenementen Montfoort (STEM) organiseert in december weer 'Het Foute Fuifje'.

(Foto: Paul van den Dungen)

STEM maakt zich op voor Het Foute Fuifje

  •   keer gelezen

MONTFOORT • Stichting Evenementen Montfoort (STEM) werd in 2018 door een aantal enthousiaste jongeren opgericht met als doel om Montfoort en omstreken meer feestelijkheden en festivals te bieden. Sindsdien zijn ook zij geplaagd door corona. Maar nu liggen er weer feesten in het verschiet, zoals het Foute Fuifje in december.


Er was al een bestuur gevormd bestaande uit Jochem Pallada, Kevin van Engelen, Simon Snel, Wim Bode, Ruben Peters, Lou Horman en Rick Vianen. Toen kwam ineens covid-19 met alle gevolgen van dien. Kevin van Engelen: “We hebben nog een korte tijd wat activiteiten online gedaan en dat was zeker succesvol. Maar het ‘live’ organiseren is toch veel leuker, zowel voor de artiesten als het publiek. Nu we weer kunnen organiseren geeft dat een flinke boost energie. Wij zijn maar een beginnende organisatie die in die tijd geen enkele financiële bijstand kreeg. Daarvoor waren wij ook veel te kort bezig. Ik moet er nu ook niet aan denken dat er weer een lockdown zou komen. Gelukkig hebben we onze sponsoren, zowel particulieren als uit het bedrijfsleven, die ons steunen.” 

Voorzitter Jochem Pallada verwoordt dit op een mooie manier. “Het gaat ons niet om het geld, maar om de beleving en de herinneringen.”


Tijdens het opbouwen van Pullen op De Plaats, van Les Boutonniers en STAM is Simon Snel druk bezig met zijn voorbereidingen voor dit evenement. Ook Wim Bode heeft al zijn aandacht gericht op het technisch perfect maken van het geluid voor die avond. Het ligt in de bedoeling van STEM om het volgend jaar meer feesten te gaan organiseren, waarbij er twee weekenden met daarin twee avonden - vrijdag en zaterdag - in de planning zitten.


Voor STEM is het belangrijk om alvast bezig te zijn met ‘Het Foute Fuifje’ dat op zaterdag 4 december van 19.00 tot 00.00 uur in het St. Joseph wordt gehouden. Een 16+ feestje met optredens van Dansado & De Feestmeester, DJ Lou, Def Rhymz en Party-DJ Marco. Voor iedereen die meer wil weten, kijk voor info en kaarten op www.hetfoutefuifje.nl.

Paul van den Dungen

Paul van den Dungen
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten