Foto: Gemeente Montfoort

Koninklijke Onderscheiding voor Yvonne Postma-Peperkamp

  •   keer gelezen

MONTFOORT • Burgemeester Petra van Hartskamp-de Jong heeft zondag een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan mevrouw Yvonne Postma-Peperkamp. Zij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en ontving de onderscheiding tijdens het slotconcert in Tivoli Vredenburg in Utrecht van het 10-daagse Festival Oude Muziek.
Mevrouw Postma-Peperkamp is ruim 36 jaar als vrijwilligster zeer actief voor het Festival Oude Muziek. Dit jaarlijks terugkerende festival in de Utrechtse binnenstad is het grootste festival voor oude muziek ter wereld. Het biedt tien dagen lang ruimte aan meer dan 250 concerten en evenementen, met repertoire uit de middeleeuwen, renaissance en barok.
Mevrouw Postma- Peperkamp is als vrijwilligerscoördinator een onmisbare schakel in het organiseren van het festival en bij de overige concerten die Organisatie Oude Muziek in het gehele land organiseert. Tijdens het festival en de concerten coördineert zij vrijwilligers, begeleidt musici en verzorgt zij allerlei hand- en spandiensten die ervoor zorgen dat alles tijdens het festival en de concerten optimaal verloopt.
Van 1997 tot 2013 was mevrouw Postma-Peperkamp op vrijwillige basis concertmedewerkster van het Institut Néerlandais. Mevrouw Postma-Peperkamp is ook actief als vrijwilligster tijdens de klassieke concerten in Tivoli Vredenburg in Utrecht.


Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten