Foto: Stockfoto 123RF

Tweedaags Foodtruck Festival op het Podium

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN • Het Podiumterrein in IJsselstein is komende zaterdag 21 augustus en zondag 22 augustus de plaats waar het Foodtruck Festival IJsselstein neerstrijkt. Ruim vijftien keukens op wielen zorgen er voor een bruisend en smakelijk weekend voor wie van lekker eten en drinken houdt onder het genot van aangename live muziek. 


Van Thaise curry’s tot Duitse worsten, van Italiaanse pizza’s tot Engelse stoof, maar ook gevulde hete piepers met pulled pork, Spaanse churros, vegan kroketjes en ambachtelijke friet. Alle deelnemende trucks staan klaar om onder de naam Tjoeke Tjoeke Food Food in een ongedwongen sfeer de meest heerlijke gerechten te bereiden voor de fijnproever. 

Naast foodtrucks staat er een Wijn- en Bubbelbar met luxe champagnes in de variaties Brut, Rosé en Ice Impérial, de Stationsbar met lekkere streekbieren als een droge saison Krijtje, een fruitige IP, een dorstlessende blond Juffie of een Belgian style tripel Strafwerk en een Tiki Cocktailbar. Vanzelfsprekend kun je bij de bar ook een biertje van de tap, frisdranken, Slush Puppy, water, Prosecco of een zomerse Sangria met vers fruit bestellen.

Ook aan de kinderen is gedacht met onder meer een XL zweefmolen, schminken en allerlei workshops.

Elke dag is er live muziek met ook voor jonge oren aangename decibellen, waaronder bekende luisterliedjes, klassieke meezingers en herkenbare hits uit de jaren ‘70, ‘80 en ‘90.
Het Food Truck Festival op evenemententerrein ‘t Podium aan de Podiumweg is zowel op zaterdag als zondag geopend van 12.00 tot 21.00 uur. De toegang tot het terrein bedraagt 2 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee.

www.bruisend.nu

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten