SBML zorgt voor warmte, licht en een nieuw geluid

Algemeen 80 keer gelezen

Montfoort - De Stichting Beheer sporthallen Montfoort – Linschoten (SBML) wil zorgen voor prima omstandigheden voor de gebruikers van de sporthallen. Daarvoor zijn in de afgelopen maanden diverse investeringen gedaan.

Hoflandhal

Zo is er in sporthal Hofland een nieuwe CV installatie geïnstalleerd. De komende jaren zal SBML hiermee een behoorlijke besparing op de kosten kunnen realiseren. Ook is de warmwatervoorziening in de Hoflandhal compleet vervangen. Prettig douchen is hiermee gewaarborgd.

Het geluid uit de installatie in de Hoflandhal klonk voor velen niet als muziek in de oren. Vandaar dat is besloten om de versterker uit 1978 (!) te vervangen voor een exemplaar van deze tijd. Inmiddels is het geheel geïnstalleerd. Nu kan er met een draadloze microfoon worden gewerkt en kan het geluid in aparte delen van de hal worden toegepast. Ook is het mogelijk om eigen muziek af te spelen via een USB aansluiting.

Om de verenigingen en hun activiteiten optimaal voor het voetlicht te kunnen brengen is er een folder rek opgehangen bij de beheerdersruimte. Hiermee kunnen verenigingen hun sport(vereniging) promoten.

Tenslotte zal er in de nabije toekomst in samenwerking met de SWOM een boekspot worden ingericht voor kinderen. Daarover zal later meer worden bekendgemaakt.

De Vaart

Voor de sporthal in Linschoten staan ook een aantal vernieuwingen op het programma. Het College van Burgemeester en Wethouders heeft pas geleden budget beschikbaar gesteld om de warmwater voorziening te vervangen. Hierdoor hoopt de stichting dat de problemen met de douches zullen zijn verdwenen.

De lichtlijnen in de sporthal (ten behoeve van de verlichting) zullen binnenkort worden vervangen alsmede de aansturing ervan.

Reserverings systeem

Het huidige reserveringssysteem werd door de gebruikers niet erg gebruiksvriendelijk ervaren. Vandaar dat SBML een nieuw systeem heeft laten bouwen. Inmiddels is het systeem in de testfase beland en hebben een beperkte groep gebruikers hier al mee kunnen testen. De eerste berichten zijn erg positief. De opmerkingen die op die avond zijn gemaakt zullen worden verwerkt. Ook voor de gebruikers uit Montfoort zal een dergelijke avond worden georganiseerd. Binnenkort hopen wij bekend te kunnen maken wanneer het nieuwe systeem “live” zal gaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 25 apr, 08:46
Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Afbeelding
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Afbeelding
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14