Burgemeester Patrick van Domburg bij de winnende leerlingen van De Pijler. (Foto: Bernard Brosi)
Burgemeester Patrick van Domburg bij de winnende leerlingen van De Pijler. (Foto: Bernard Brosi) (Foto: )

De Pijler wint schoolreis met verkoop kinderpostzegels

  •   keer gelezen

IJsselstein - De Pijler behoort tot één van de scholen met de hoogste omzet van de Kinderpostzegelactie. De actie heeft dit jaar een bedrag van 9,3 miljoen euro opgebracht.


Als dank hiervoor wint de klas een verzorgde schoolreis naar Attractiepark Duinrell. De prijs is persoonlijk overhandigd door burgemeester Van Domburg.

Burgemeester Patrick van Domburg mocht de leerlingen van groep 8 van de CBS De Pijler, locatie Groenvliet verrassen met een dagje uit naar attractiepark Duinrell. De elf kinderen uit deze klas behaalden een gemiddelde omzet van  288,38 euro per leerling. Hiermee behoorden zij tot de top 25 verkopers van de 4.150 deelnemende scholen.

Burgemeester Van Domburg: ‘Kinderpostzegels maakt zich sterk voor kinderen die extra steun nodig hebben. De actie is naast leerzaam vooral ook erg leuk. Door de actie leren de kinderen om iets over te hebben voor kinderen die het minder goed hebben. Het motto is dan ook: “Voor kinderen, Door kinderen”. Het is heel mooi dat deze leerlingen zo fanatiek verkocht hebben. Ik ben trots op hen en gun hen van harte veel plezier in Duinrell.’

In totaal zijn 25 scholen verrast met een compleet verzorgde schoolreis naar Duinrell.

De Kinderpostzegelactie heeft dit jaar een bedrag van 9,3 miljoen euro opgebracht.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten