Afbeelding

Altijd in de buurt

Algemeen 47 keer gelezen

Inmiddels bent u er misschien al aan gewend. Deze krant kreeg onlangs een total make-over. U weet wel. Een make-over waardoor ouderwetse dingen verdwijnen, het uiterlijk tot in detail wordt opgepoetst en alles weer strak in haar vel komt te zitten. In fris blauwe kleuren glijdt de aloude Zenderstreek tegenwoordig op onze deurmat. Een modern jasje, hier en daar een klein fotootje extra van de schrijvers en een geheel nieuwe lay-out aangevuld met een aantal nieuwe rubrieken.

Mijn eigen column werd ontdaan van zijn ‘oude’ en ietwat saaie titel Het Groene Hart. Ik mag nu lekker vrijuit over van alles en nog wat schrijven. Voor de opmerkzame en vaak trouwe lezers, de column is ook zeker de helft langer geworden. Ik verg dus tegenwoordig wat meer van uw kostbare tijd. Maar zover ik weet zijn er geen klachten binnengekomen. Dus u bent tevreden of het was u gewoon ontgaan.
Ook de kop van de krant kreeg een paar mooie ondertitels. Altijd in de buurt. Informeert. Inspireert. Amuseert. Ga er maar aan staan.
De ambities van de uitgever zijn groot en veelzijdig en volgens een interview: ‘Als er over de krant wordt gesproken dan is het goed.’
Aan ons/mij de zware taak u voortdurend te informeren, inspireren en te amuseren. En wel in die mate dat u er er met elkaar over praat.

Deze krant wordt best goed gelezen. Dat hoor ik overal waar ik kom.

In een onderzoek blijkt dat 62 procent van de Nederlandse bevolking gebruikt maakt van huis-aan-huiskranten als informatiebron voor lokaal nieuws en hem wekelijks leest. Dat is goed nieuws. Want hoe lokaler het nieuws hoe beter en hoe meer het ons raakt. Hier leven wij, hier ondernemen wij, hier gebeurt wat voor ons belangrijk is. Aangenaam: Zenderstreeknieuws, altijd in de buurt!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Afbeelding
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Afbeelding
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14