Afbeelding

Luck Raeck wint weer

Algemeen 89 keer gelezen

Montfoort - In sporthal Hofland in Montfoort was het afgelopen vrijdag was een bijzondere avond. Normaal is dit de thuishaven van badmintonvereniging Luck Raeck uit Montfoort en speelt zij hier haar thuiswedstrijden. Zo ook afgelopen vrijdag. Maar het bijzondere aan deze avond was dat er nog een vereniging uit de gemeente Montfoort haar competitie wedstrijd speelde.

Omdat momenteel de verlichting in sporthal De Vaart in Linschoten volledig wordt vervangen, kon de plaatselijke vereniging RAP uit Linschoten niet terecht in de hal waar zij normaal hun thuiswedstrijden spelen. Vandaar dat Luck Raeck haar zustervereniging onderdak bood. Dus de toeschouwers in Montfoort kregen maar liefst drie wedstrijden voor de prijs van een. Er speelden twee teams ‘thuis’ van RAP. Al met al een gezellige drukte en men kon eens zien wat het niveau van de andere vereniging was.

In die gezellige drukte speelde Luck Raeck bijzonder sterk. De tegenstanders kwamen dit keer uit Hoevelaken en waren dus op tijd links af gegaan! De eerste helft van de wedstrijd hielden de teams elkaar uitstekend in evenwicht. Zo werd het herendubbel door Dave den Hartog en Sikke van der Meulen gewonnen, maar moesten Rianne de Jong en Desiree van der Meulen hun meerdere erkennen in hun damesdubbel. Datzelfde gold voor de eerste enkelpartijen: Dave won zijn enkelpartij, maar Thalyta Mourik verloor helaas haar wedstrijd.

Maar bij de volgende enkelpartijen begon de victorie! Marnix Keer trapte af en won zijn herenenkelpartij. Dat goede voorbeeld werd gevolgd door Rianne. Maar toen was het slechts 4 – 2 en moesten de gemengd dubbelpartijen dus de eindstand op gaan leveren. Dat werd direct erg spannend toen Desiree en Sikke hun partij in maar liefst drie sets moesten spelen. Uiteindelijk wonnen zij hun wedstrijd, maar dat ging duidelijk niet vanzelf.

Deze ‘winning mood’ werd doorgezet toen Thalyta en Marnix hun wedstrijd ook tot een goed einde brachten. Zo werd het uiteindelijk 6 – 2 en kon er door een grote groep aanwezigen nog lang nabeschouwd worden. Blijkbaar speelt Luck Raeck dus goed onder grote belangstelling.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Provincie Utrecht als eerste aan de slag met concrete maatregelen tegen te vol stroomnet Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
Montfoort zet met beleidsplan integrale schuldhulpverlening in op 'grip op geld' houden Nieuws gisteren
Afbeelding
Vacatures Dumaco Montfoort: kom jij bij ons werken? advertorial 25 apr, 08:50
• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 25 apr, 08:46
Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31