CDA Tweede Kamer kandidaat Ria de Korte op werkbezoek in de Lindewaard.
CDA Tweede Kamer kandidaat Ria de Korte op werkbezoek in de Lindewaard. (Foto: )

‘Lindewaard voorbeeld voor verpleeghuiszorg 2.0’

  •   keer gelezen

Linschoten – Op uitnodiging van de CDA fractie Linschoten/Montfoort bracht Ria de Korte-Verhoef een bezoek aan het spiksplinternieuwe verpleeghuis De Lindewaard in Linschoten. 


Ria de Korte-Verhoef is afkomstig uit Baambrugge en nummer 35 van de lijst van het CDA voor de Tweede Kamerverkiezingen is de regionale kandidaat voor het Groene Hart. De Korte is zelf verpleegkundige en staat pal voor verbetering van de zorg aan onze ouderen. Samen met de CDA fractie keek zij haar ogen uit. “Dit is wat ik voor ogen heb. Een kleinschalig verpleeghuis, midden in de samenleving. Alle zorg rondom de bewoner georganiseerd en weinig overhead. Dit is echt een voorbeeld voor veel verpleeghuizen in Nederland” aldus de enthousiaste CDA 2e kamer kandidaat. Van locatiemanager Patricia van der Pligt hoorde De Korte-Verhoef over de zorgen van ouderen die vanwege hun inkomen niet in de plus woningen op de bovenste verdieping kunnen wonen. De regels die dat belemmeren zijn voor De Korte - Verhoef een doorn in het oog en die zorg neemt ze graag mee naar Den Haag. Daar moet dat opgelost worden.
 

Voorkeursstemmen

Ria de Korte-Verhoef staat op nummer 35 en zij is hard bezig om met voorkeurstemmen in de Tweede Kamer te komen. Met 16.000 stemmen gaat het lukken om in Den Haag te komen. Veel mensen stemmen op de lijststrekker of op de eerste vrouw. In onze regio is het niet zo gebruikelijk om een eigen kandidaat actief te steunen. In Twente stemt men vaak wel op de “eigen” kandidaat op de lijst. Hier liggen ook kansen voor Ria de Korte -Verhoef, ze laat graag de stem van het Groene Hart horen. Daarbij krijgt ze veel steun van de CDA fracties van Linschoten/Montfoort, Oudewater, Woerden, De Ronde Venen en Stichtse Vecht. Kortom wilt u een regionale kandidaat in de kamer? Stem dan op nummer 35, Ria de Korte - Verhoef. Wilt u meer weten over de campagne kijk dan op www.riadekorte.nl .

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten