Hele week lenteshows bij Muziekhuis Oudewater

Algemeen 16 keer gelezen

Oudewater - “Het eerste seizoen is voorbij gevlogen, er is ontzettend veel leuks gebeurd”, stelt Loes de Vos van Muziekhuis Oudewater. Het seizoen wordt afgesloten met de Lenteshows van zaterdag 25 maart t/m zaterdag 1 april.

Door Sophie Meijer

De week gaat op zaterdag 25 maart van start met de Voorspeelavond met optredens van de zangleerlingen en de instrumentleerlingen. Ook de Vocal Class 11-15 jaar en de Vocal Talent Group zingen hun repertoire.

“Tijdens het XMAS weekend was er ook een voorspeelavond. Het was fantastisch om te zien hoe ver ze waren en nu mogen ze weer laten horen wat ze geleerd hebben. Ik kijk er erg naar uit!”, vertelt Loes de Vos enthousiast.

De volgende Lenteshow is de Mini-middag op woensdag 29 maart. De jongste leerlingen van het Muziekhuis en van dansschool D’Joy staan deze middag centraal. Zo treedt het Spelenderwijsorkest mini en junior op en spelen de kinderen van de mini-theaterles hun voorstelling ‘Kikker is Kikker’. Als kers op de taart treden ook de jongste danseressen op.

De Popnight met aansluitend de Jamsessie Light staat op vrijdag 31 maart gepland. Tijdens deze avond treden de leerlingen van de cursus ‘Kennismaking popband’ en de cursus ‘Keyboard’ op. De demogroep van Dansschool D’Joy verzorgt tussendoor enkele dansoptredens. “Tijdens de allereerste Jamsessie Light mag iedereen onder de 18 jaar komen meespelen of zingen. Publiek is natuurlijk ook welkom!”

Als klap op de vuurpijl is er de jeugdmusical DROOM op 1 april, waarvan zelfs de avondshow al is uitverkocht. “De kinderen hebben hier vanaf september keihard voor geoefend. Ik ben er trots op dat er zo’n mooie productie staat na ons eerste seizoen”, geeft Loes aan. Meteen na de lenteshows sluit Muziekhuis Oudewater tot september 2017 haar deuren voor de restauratie van het gebouw. Sommige lessen gaan op een alternatieve locatie door. “We hebben nu al zin in het volgende seizoen en broeden op een leuk, creatief en muzikaal programma voor het volgende jaar.”

Meer info over het programma en de restauratie via: www.muziekhuisoudewater.nl en www.facebook.com/muziekhuisoudewater.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Afbeelding
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Afbeelding
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14