Er stond al een lange file van klanten in de rij voordat de langverwachte nieuwe Aldi aan de Boerhaaveweg in IJsselstein echt open ging.(Foto: PR Aldi)
Er stond al een lange file van klanten in de rij voordat de langverwachte nieuwe Aldi aan de Boerhaaveweg in IJsselstein echt open ging.(Foto: PR Aldi)

Dringen bij opening Aldi IJsselstein

Algemeen 455 keer gelezen

IJsselstein - Er stond al een lange file van klanten in de rij voordat de langverwachte nieuwe Aldi aan de Boerhaaveweg in IJsselstein echt open ging. Nadat burgemeester Patrick  van Domburg en de filiaalleidster mevrouw Tonia van den Ham woensdagochtend officieel het lint hadden doorgeknipt, stroomde de winkel vol met  klanten.

“We zijn blij met deze Aldi-vestiging. Hiermee is de wens van veel IJsselsteiners in vervulling gegaan”, aldus de burgemeester.

Het was al direct een drukte van belang. In de winkel stonden meteen rijen voor alle kassa’s. De 400 tassen met mooie prijzen die werden weggegeven, waren voor half 11 reeds vergeven. Op de parkeerplaats werd het in de ochtend chaotisch door de drukte. Enkele Aldi-medewerkers hebben de automobilisten vervolgens geholpen door het verkeer te regelen.

Het was zo’n drukte van belang dat wethouder Marijke van Beukering hielp met het aanreiken van de nieuwe mandjes aan de klanten.

Direct bij het afgebakken brood was er al een opstopping. De hele ochtend bleef het een drukte van belang. ‘’Fijn dat Aldi er eindelijk is”, was een vaak gehoorde zinsnede.

Ook de Foodtruck die naast de ingang stond bleek een succes. Mensen konden er vers klaargemaakte gerechtjes van Aldi-producten proeven. In de weken na de opening zijn er nog diverse proeverijen voor de klanten in de winkel.
Ook de speciale Aldi-openingsaanbieding van vier versgebakken appelflappen was een topper.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Afbeelding
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Afbeelding
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14