Trainer Mo Duzgun stopt bij VV Cabauw

  •   keer gelezen

Mo Duzgun stopt als trainer van het eerste herenelftal van VV Cabauw na het lopende seizoen 2017-2018.


De trainer, die het team in het afgelopen seizoen heeft weten te behouden voor de derde klasse en goed op weg is om ook dit seizoen de handhaving veilig te stellen, heeft op basis van persoonlijke redenen besloten na dit seizoen bij VV Cabauw te stoppen.

Een unieke kans bij een andere club om een vervolgstap te maken heeft hem dit besluit doen nemen, ondanks dat hij VV Cabauw een warm hart toedraagt en het er goed naar zijn zin heeft.

Het bestuur respecteert zijn beslissing en vertrouwt op een goede voortzetting en afronding van het lopende seizoen. Zij wensen hem heel veel succes bij zijn volgende uitdaging in zijn trainerscarrière.

Het bestuur van VV Cabauw gaat nu op zoek naar een enthousiaste en capabele trainer, die met name de aanstormende jeugdtalenten die volgend seizoen doorstromen goed kan inpassen en begeleiden. Hiermee een mooie basis creëren voor hun ontwikkeling en een succesvol eerste elftal met een mooi toekomst!

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de voorzitter van VV Cabauw door een e-mail te sturen naar: voorzitter@vvcabauw.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten