Foto @ Floor Lemmers
Foto @ Floor Lemmers Foto: @ Floor Lemmers

IJFC VR1 SPEELT GOED MAAR VERLIEST

Algemeen 70 keer gelezen

IJFC startte, in de thuiswedstrijd, scherp en nam het initiatief. Berkel gaf niet veel weg en keek eerst de kat uit de boom. In de 12-de minuut was er een eerste kans voor Eva van Bavel maar in de omschakeling was Berkel direct gevaarlijk.

IJFC hield de meeste drang naar voren waar Berkel vooral bleef loeren op de counter. Met de snelle buitenspeelsters ging er ook direct dreiging vanuit bij het omschakelen.
De kansen die IJFC wel creëerde via o.a., Robin Hendriks, nog een keer Eva en Lysanne van Oostrom werden niet omgezet in een score en zo werd de rust met een 0 - 0 gelijke stand bereikt.

In de 2-de helft een net zo gedreven IJFC als in de eerste. Maar toch keken de speelsters al snel na de thee tegen een achterstand aan. Een schot van afstand door een aanvalster van Berkel werd geblokt waardoor de bal een draai effect kreeg en keepster Ian Ruis kansloos was.

IJFC liet zich niet van de wijs brengen en bleef de aanval zoeken. Er zaten echt een paar prachtige aanvallen bij, waar de bal over meerdere schijven snel naar voren werd gebracht, die een doelpunt verdienden.
Maar de afronding verliep deze middag niet al te gelukkig waardoor de score bleef wat het was en IJFC uiteindelijk, met een katerig gevoel, het veld verliet.
Jammer maar het vertoonde spel gaf genoeg reden om tevreden mee te zijn en verder op door te bouwen. De competitie is nog lang en alles is nog mogelijk!

• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 20 uur geleden
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14