De IJsselsteinse binnenstad heeft er een leuke, nieuwe winkel bij. Eentje vol lekkernijen! (Eigen foto)
De IJsselsteinse binnenstad heeft er een leuke, nieuwe winkel bij. Eentje vol lekkernijen! (Eigen foto) (Foto: Happy Cupcake)

Lekkernijen waar je blij van wordt: bij Happy Cupcake

  •   keer gelezen

De IJsselsteinse binnenstad heeft er een leuke, nieuwe winkel bij. Happy Cupcake aan de Koningshof 8, de kersverse winkel van Janca Fisscher.


IJsselstein - Happy Cupcake staat voor heerlijke cupcakes, macarons, popcakes, cookie dough, fudge, bikkels en andere lekkernijen. Alles is ambachtelijk bereid door Janca, zoon Bodi en dochter Tátum.
In 2012 startte Janca vanuit huis haar eigen onderneming, gespecialiseerd in cupcakes en macarons voor bedrijven. En met succes. “Na vijf jaar moesten we echt op zoek naar een grotere keuken.” En zo werd een droom werkelijkheid. De lekkernijen worden dagelijks met liefde en passie gemaakt en door heel Nederland bezorgd. Van evenementen, openingen, vergaderingen tot geboortefeesten en bruiloften met compleet snoepbuffet. Zelfs serveren vanuit de speciale Happy Cupcake Foodtruck is mogelijk.”We voorzien onze lekkernijen vaak van een eetbaar logo, een plaatje, of een specifiek thema”, vertelt Janca.
In de winkel kunnen mensen even binnenlopen om iets lekkers te kopen of zich laten informeren en inspireren, ter plekke een kop koffie drinken of genieten van een kleine lunch of high tea. De winkel biedt tevens leuke en lekkere cadeautjes en een speelhoekje voor de allerkleinsten. Kinderfeestjes zijn ook mogelijk.
Geopend: dinsdag tot met zaterdag van 09.00 tot 17.00 en op vrijdag tot 20.00 uur.

www.happycupcake.eu

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten