MSV´19 verliest van Slikkerveer

Algemeen 68 keer gelezen

Slikkerveer -
MSV ‘19 speelde Zondag tegen het uit de tweede klasse gedegradeerde Slikkerveer.
Al in de eerste minuut was het Mark Kemp die een schietkans kreeg zijn harde inzet werd ternauwernood gered door een inglijdende speler. Enkele minuten later was het Robin Stokman die uit een voorzet van Jort van Geffen hard inschoot, ook deze bal werd nog net op tijd uit de goal gegleden. Ook Slikkerveer was met goede intenties het veld opgekomen. Zij probeerden met lange ballen de spitsen te bereiken waaruit enkele gevaarlijke situaties voor de goal van Wesley Oostrom ontstonden. Het vizier stond bij de voorwaartsen niet op scherp. Na ongeveer een half uur was er een drinkpauze wat bij deze temperaturen noodzakelijk was.
Vlak na deze pauze was het Wouter Scholman die de 16 in dribbelde, op het moment dat hij van de achterlijn voor wilde zetten was het een speler van Slikkerveer die hem van achteren onderuit tikte.
Eenieder op het sportpark aanwezig verwachte een strafschop alleen de man die dit moest besluiten gaf niet thuis en besliste doeltrap. Na nog enkele kansen van MSV, Timo Bakker schot, Jort van Geffen kopbal net gemist na prima voorzet van Robin Stokman, was het een aanvaller van Slikkerveer die eenvoudig aan de linkerkant bij MSV wist te passeren en de bal terugtrok op de 16 meter. De daar inlopende speler wist de bal snoeihard in de korte hoek te schieten 1-0 41 min.
Daarna was het wederom MSV ‘19 dat het spel naar zich toe trok. Een prima kopbal van Lars van de Berg werd van de doellijn gehaald door de keeper. In de 45ste minuut was het Robin Stokman die vrij voor de keeper hard inschoot, nadat de keeper gered had kon hij wederom inkoppen, ook deze bal werd gestopt maar kwam terecht bij Jort van Geffen die hard inschoot. Tot verbazing van iedereen werd deze goal afgekeurd wegens buitenspel door de onnavolgbare scheidrechter.
Ruststand 1-0.
In de 55ste minuut wordt de licht geblesseerde Hugo Peters vervangen door Paul Sluijs. Trainer Ron Verkuijl zet zijn team iets anders neer waardoor Ralph Kolfschoten naar het middenveld gaat en Paul Sluijs op links gaat spelen. Een grote kans voor Slikkerveer volgt na een door Wesley Oostrom gemiste voorzet. De speler schrikt dusdanig van de kans dat hij naast schiet. Toch wordt het 2-0 na slap ingrijpen van de verdediging. Een speler soleert en schiet hard binnen.
In de 68ste minuut is het Timo Bakker die zijn tegenstander probeert uit te spelen in de 16 maar aangetikt wordt. Nu kan de scheidsrechter er echt niet omheen en besluit penalty. Jort van Geffen weet hier wel raad mee en schiet hard binnen. 2-1. In de 85ste minuut is het wederom Timo Bakker die met een individuele actie vanaf links vanuit de 16 schiet. Zijn schot gaat met een prachtige curve, onbereikbaar voor de keeper, in de verre bovenhoek. 2-2.
Nadat Jesper Kolfschoten een aanval onderschept en de bal over de zijlijn schiet volgt een ingooi rechts achterin bij MSV. Na een passeer actie van een aanvaller komt de bal bij een volledig vrijstaande speler terecht. Deze twijfelt geen moment en laat een zondag schot los welke over keeper Wesley Oostom heen gaat. De bal verdwijnt onbereikbaar in de verre hoek. 3-2 Slikkerveer en tevens de eindstand.

• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 25 apr, 08:46
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14