SPV ‘81 de minst gelukkige

Algemeen 309 keer gelezen

Rohda ‘76 – SPV ‘81 2-0

Het resultaat in het matige treffen tussen Rohda uit Bodegraven en SPV uit Polsbroek was een bescheiden verschil van twee doelpunten. Het was de thuisploeg die na negentig minuten de drie overwinningspunten kon bijschrijven. De wedstrijd begon en eindigde met een waterig zonnetje en het wedstrijdverloop kan in één volzin op dezelfde wijze worden omschreven. Met af en toe een kansje en met de meeste strijd op het middenveld, was het de thuisploeg die na 30 minuten een slechte verdedigings-manoeuvre van de gasten op juiste wijze afstrafte, 1-0. Een antwoord van de bezoekers was slechts een schot op de paal maar dat was dan ook het enige wapenfeit voor de thee. Na de rust was het wederom door een misverstand in de defensie van de groenen al in de eerste minuut raak en bracht Rohda op 2-0. Met nog enkele kansen zonder resultaat voor beide ploegen in de resterende speeltijd bleek de 2-0 uiteindelijk ook de eindstand te zijn. Na een wedstrijd met weinig hoogte- en dieptepunten was SPV ‘81 de minst gelukkige ploeg die met een “lege tas” richting huis vertrok.

• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws gisteren
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14