Een juichmoment voor het team van Curl Power tijdens de finale van de  Curlingwedstrijden van de jubilerende Montfoortse IJsclub. Zij eindigden op een 7e plaats.(Foto: Paul van den Dungen)
Een juichmoment voor het team van Curl Power tijdens de finale van de Curlingwedstrijden van de jubilerende Montfoortse IJsclub. Zij eindigden op een 7e plaats.(Foto: Paul van den Dungen) (Foto: Paul van den Dungen)

Curlingtoernooi IJsclub blijkt jubileumklapper

  •   keer gelezen

De Montfoortse IJsclub heeft met het organiseren van een curlingtoernooi ter gelegenheid van zijn 130-jarig jubileum de eigen verwachtingen overtroffen.


Montfoort - Dankzij de medewerking van Tennisvereniging Montfoort werd het voor de jubilerende Montfoortse IJsclub mogelijk een curlingtoernooi te houden. “Een prachtige oplossing voor onze beperkte eigen ruimte, zodat wij dit toernooi konden organiseren”, zegt voorzitter Frans van Lint. Ook Annemiek Streng, secretaris van de ijsclub, spreekt van een gigantisch succes. “De deelnemers werden steeds fanatieker. Er hebben zich 37 teams van gemiddeld 8 personen ingeschreven die vier avonden lang hun beste kunnen hebben laten zien. Ook waren er nog twee dagen voor de kinderen en genoten ook zo’n 50 senioren van een aangepast potje curling. Het was echt grandioos.”
Afgelopen vrijdag werd in de tent op het tennispark de finale gespeeld. De stones gleden soepel over de kunststof baan en een enkele keer moest er op de millimeter nauwkeurig gemeten worden naar wie de punten gingen. Uiteindelijk wist Buurman & Buurman het team van Lionsclub ‘t Stigt van de 1e naar de 3e plaats te drukken. Lachende tweede werden de Lady’s on the Move.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten