Feest mee met Cas en Boellee viert op zondag 24 februari in de Soos in Montfoort haar 11e jubileum. (Foto: archief Paul van den Dungen\)
Feest mee met Cas en Boellee viert op zondag 24 februari in de Soos in Montfoort haar 11e jubileum. (Foto: archief Paul van den Dungen\) Foto: Paul van den Dungen

Feest mee... met Cas en Boellee

Algemeen 83 keer gelezen

In 2005 begonnen Carlos Vergeer en Dennis Boele met hun carnavals radioprogramma ‘Feest mee…met Cas en Boellee’, dat toen nog vanuit de oude studio, een kleine ruimte naast het Knopenbad, werd uitgezonden.

Montfoort - Het was Prins Patrick die met zijn raadsleden de eerste uitzending van het duo bezocht. Vanaf die tijd werd het programma steeds groter van opzet. Cas en Boellee bezochten eerder Café De Plaats en Het Hemeltje, totdat ook de kantine van MSV’19 te klein bleek te zijn. Sinds zondag 13 januari zijn Carlos en Dennis van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren op Radio Stad Montfoort zijn zowel nieuwe als oude carnavalskrakers te horen, maar ook allerlei informatie over het naderende carnaval. Dankzij vele sponsoren zijn er iedere week mooie prijzen te winnen, waaronder toegangskaarten en consumptiebonnen voor het carnaval in Montfoort.

Dit jaar wordt dit spektakel voor de 11e keer uitgezonden vanuit De Soos en wel op zondag 24 februari van 12.30 tot 18.30. Gratis entree. Er strijden dit jaar tijdens de pubquiz meer dan 25 teams om de ‘Feest mee.. met Cas en Boellee’-trofee. Onder het genot van een hapje en een drankje en met optredens van ZWUP, Johnny Gold, Michiel Ruijter en Marco den Hollander, wordt dit weer een feestelijke middag. De Carnavalshal plaatst een springkussen en de VOM gaat de kinderen schminken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Afbeelding
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Afbeelding
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14