Een glasvezelkabel voor razendsnel internet in het buitengebied van Rivierenland
Een glasvezelkabel voor razendsnel internet in het buitengebied van Rivierenland (Foto: Regio Rivierenland)

Nuttig inloopspreekuur over glasvezel

  •   keer gelezen

Afgelopen donderdagavond, 4 april heeft E-Fiber - de leverancier van het glasvezelnetwerk in Montfoort en Linschoten- tezamen met de diverse providers een inloopspreekuur gehouden in de ruimte van het kunstenaarscollectief gehouden voor inwoners die vallen onder aanlegfase 1.


Meer dan 50 mensen bezochten de stands van de aanwezige providers en stelden gerichte vragen met als doel om over te stappen op glasvezel. Wie dit doet voor 23 april a.s. wordt in aanlegfase 1 immers nog gratis aangesloten op het netwerk.

Nagenoeg alle vragen en wensen met betrekking tot het zenderaanbod inclusief ZiggoSport en faciliteiten als onder andere interactieve TV, uitzending gemist konden positief worden beantwoord.

De meeste providers bieden zelfs bij aangaan van een jaarabonnement gratis FOX 1,2 en 3 voor een jaar aan. Maar men kan ook besluiten om alleen een internet-only abonnement af te sluiten en voor het TV-pakket gewoon bij Ziggo te blijven. Maar zelfs dan heeft men recht op een gratis aansluiting.

Een soortgelijk inloopspreekuur wordt komende week op donderdag 11 april a.s. herhaald in de Howiblo school. Men is daar welkom tussen 18.30 en 21.00 uur. Neem vooral uw lijstje met vragen en wensen mee!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten