Off-day voor vrouwen IJFC

Algemeen 93 keer gelezen

De uitwedstrijd tegen het Utrechtse Hercules, dat in de middenmoot staat, is geëindigd in een 3-1 nederlaag.

Het team van Marcel van der Togt kan vanaf de aftrap geen vuist maken, duels worden verloren, passes komen niet aan en de opbouw van achteruit loopt niet. In de elfde minuut valt het eerste doelpunt. Na bijna 40 minuten komt pas het eerste schot op het doel door IJFC. Kort voor rust maakt de thuisploeg 2-0. Na rust zijn alle goede bedoelingen van IJFC snel verdwenen als na 4 minuten door een eigen doelpunt de 3-0 op het scorebord komt. Pas aan het eind van de wedstrijd krijgt IJFC enkele kansjes. Kort voor tijd maakt Lois Spliet 3-1, wat ook de eindstand is. IJFC bewijst zich geen dienst met deze nederlaag. De vierde positie, die aan het eind van de competitie misschien recht geeft op nacompetitie, komt hiermee nu in gevaar. Volgende week in de thuiswedstrijd tegen Seastum (dat dit weekend al kampioen is geworden) kunnen de vrouwen zich revancheren.

• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws gisteren
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14