ttv ONI

  •   keer gelezen

Kampioen ONI 1 blijft winnen.


ONI-1, met het kampioenschap reeds op zak, blijft zijn sportieve plicht vervullen. In de uitwedstrijd tegen Over ‘t Net -3 deden Jos Derks en Ron van Doorn wat er van hen werd verwacht: winnen met 0-5.

ONI-2 kreeg ook met een 5-0 te maken. Maar helaas in het nadeel van Daniël Lehmann en Jim Bosch. Het degradatiespook is daardoor alleen maar groter geworden.

ONI-3 stevent stoïcijns af op het kampioenschap. Sander Wendel en Erik van Gijssel hadden geen kind aan Reflex Maarn-3 en wonnen met 0-5. Het moet al gek lopen wil ONI-3 niet de titel pakken.

ONI-4 won ook nog eens voor de verandering. Daan Gagliardi en Calvin Sleurink waren met 3-2 net iets te sterk voor Maarssen-6. Maar of dat genoeg is voor klassenbehoud zal de tijd moeten leren.

ONI-5 “ beukte” er lustig op los. Peter Kooij en Stan de Wit maakten korte metten met Traiectum - 4 en wonnen gemakkelijk met 5-0. Helaas hebben ze het behalen van de titel niet meer geheel in eigen hand, maar is nog kans op…..

ONI-6 hoefde niet aan de bak te komen.

ONi-7 moest voor de verandering op zaterdagmiddag optreden in Almere. Het werd een spannende strijd met vier en vijf setters die uiteindelijk nipt met 3-2 in het voordeel van Almere United-3 werd beslist. Gerard Geelen won een enkelspel en samen met Josje Ligtermoed de dubbel.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten