Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein

  •   keer gelezen

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 1-5-2019 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.


Bibliotheek Lek & IJssel zoekt:

Gastvrouwen/-heren bij activiteiten en bijeenkomsten

De bibliotheek ontwikkelt zich naar een plek van ontmoeting en debat. In dit kader vinden er steeds meer activiteiten plaats buiten de openingstijden van de bibliotheek. Voor het coördineren en faciliteren van deze activiteiten en bijeenkomsten zoeken zij vrijwillige gastheren/-vrouwen. Als gastheer/-vrouw bent u tijdens de bijeenkomst het visitekaartje van de bibliotheek. U bent aanspreekpunt voor de trainer/organisator en voor de bezoekers van de bijeenkomst. Door aanwezig te zijn bij de diverse activiteiten ontmoet u nieuwe mensen en vergroot u uw algemene kennis.

Vrijwilliger voor het opruimen van bibliotheekmaterialen

U helpt mee om de bibliotheekmaterialen op een aantrekkelijke manier weer in de kasten te plaatsen. U zorgt dat de bibliotheek er netjes uitziet. U verwijst klanten door naar collega’s.

AxionContinu Woonzorgcentrum Isselwaerde zoekt:

Begeleiding bij het dansen

Op donderdagmorgen zoeken zij een vrijwilliger die het leuk vindt om samen met de medewerker Welzijn, de fysiotherapeut en andere vrijwilligers, samen met dementerende bewoners te bewegen/ dansen op muziek.

Winkelassistent

Bij de receptie van Isselwaerde is een klein aanbod van levensmiddelen en artikelen. Hiervoor zoeken zij vrijwilligers die op de dinsdag en de donderdag willen helpen van 10.00 uur - 12.00 uur.

Vrijwilliger voor koken op dagbehandeling

Op de donderdag zoeken zij iemand die wil koken voor en met de bezoekers van de dagbehandeling. De warme maaltijd is tussen de middag. U kookt dus voor ongeveer 10 personen. Soms kunnen en willen de bezoekers helpen met voorbereidingen en koken. U werkt samen met de medewerker en de bezoekers van de dagbehandeling.

Samenwerkingsproject Pulse & Reinaerde zoekt:

Vrijwilliger die kan helpen bij voorbereiden van theorie-examen groot rijbewijs

Zij zijn op zoek naar een vrijwilliger die een jongeman kan helpen bij de theorie voor zijn groot rijbewijs. Samen doornemen van de theorie voor groot rijbewijs en meneer voorbereiden voor zijn examen.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwij.nl

Per mail: info@vwij.nl

Bezoekadres en openingstijden:

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

www.facebook.com/VrijwilligerscentraleIJsselstein

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten