Hoe mevrouw Klein Sprokkelhorst te zien zal zijn is nog een verrassing, maar dat het evenement Klein Sprokkelhorst terugkomt in IJsselstein is zeker: op 19 en 20 juni. (Foto archief Peter Vos)
Hoe mevrouw Klein Sprokkelhorst te zien zal zijn is nog een verrassing, maar dat het evenement Klein Sprokkelhorst terugkomt in IJsselstein is zeker: op 19 en 20 juni. (Foto archief Peter Vos)

Klein Sprokkelhorst komt terug in het voorjaar van 2020

Algemeen 177 keer gelezen

Er komt volgende maand geen elfde editie van de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst. Maar, zoals begin dit jaar al is aangekondigd, verdwijnt mevrouw Klein Sprokkelhorst geenszins van het IJsselsteinse toneel.

IJSSELSTEIN – Achter de schermen is de organisatie in de nieuwe Stichting Mevrouw Klein Sprokkelhorst al druk bezig met de terugkeer op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni. “Ze komt terug met het verrassende programma ‘Vaudeville’. Geen route door de stad, maar een intrigerend programma vol verschillende korte voorstellingen”, vertellen Jos Bol en Renate de Jong. “Twee avonden met muziek, zang, dans, variété en lekker eten en drinken.” Locatie: het Kasteelpark bij de kasteeltoren. De doelstelling en de intieme setting van het voorjaarsevenement Mevrouw Klein Sprokkelhorst blijft hetzelfde: “Het laten zien en ervaren van de kracht van kunst en cultuur. Met originele voorstellingen voor een breed publiek door artiesten met elk hun eigen kleur, kwaliteit en eigenheid. Een heel nieuw evenement, maar net zo sprankelend en sfeervol als iedereen van mevrouw Sprokkelhorst gewend is. De voorbereidingen van de stichting zijn vanaf januari te volgen op de nieuwe website: www.sprokkelhorstpresenteert.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws gisteren
Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Afbeelding
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Afbeelding
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14