Coördinatoren Vrijwilligerscentrale
Coördinatoren Vrijwilligerscentrale (Foto: Babette Romijn van Pulse)

Nieuwe website Vrijwilligerscentrale

  •   keer gelezen

IJsselstein/ Lopik - Woon je in IJsselstein of één van de kernen van Lopik en ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Of ben je een organisatie in één van deze gemeenten en op zoek naar vrijwilligers, dan kun je terecht op de splinternieuwe website van de Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik.


De functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn hetzelfde gebleven, maar zijn in een glanzend nieuw jasje gestoken. En we bieden nu ook onze diensten aan in de gemeente Lopik.

Het doel van de website is zoals vanouds: vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk bij elkaar brengen. Naast vrijwilligersvacatures in IJsselstein en de regio Utrecht kan men nu ook zoeken naar vrijwilligerswerk in de verschillende kernen van de gemeente Lopik. Ook de functionaliteit op de smartphone is verbeterd: de nieuwe site past zich aan aan je mobiel wanneer je hem onderweg wilt bekijken.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de nieuwe site op www.vwijl.nl

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik zet zich in voor alle vrijwilligersorganisaties in IJsselstein en Lopik en voor alle IJsselsteinse burgers die vrijwilligerswerk verrichten of willen gaan verrichten. We brengen vraag en aanbod bij elkaar.

Meer informatie: www.vwijl.nl & https://www.facebook.com/VWIJL

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten