Wulvergeinse polonaise!

  •   keer gelezen

Oudewater - Op donderdag 20 februari was het dan eindelijk zover. Het carnavalsfeest in Uivergein mocht worden geopend in De Wulverhorst, of tijdens het carnaval ook wel het leuke; Wulvergein genoemd.


In de middag arriveerde Prins Martinus samen met zijn prachtige hofdames voor een knutselwedstrijd. Zij hielpen bewoners en cliënten een prachtige carnavals-muts te maken. De uiteindelijke winnaar: mevrouw van Bunnik! Hoera! Aan het einde van de middag werd er samen met bewoners, cliënten en de Raad van Elf, patat met snacks genuttigd onder begeleiding van het Weteringkoor.

Tijdens de ‘’Wulvergein got talent’’ show zijn de meest creatieve optredens voorbij gekomen, welke zijn gejureerd door echtpaar Kemp (bewoners De Wulverhorst), Prins Martinus himself en heel uniek: de twee burgemeesters van Oudewater, een jonge en oudere versie. Zij reikten uiteindelijk de felbegeerde prijs uit aan de zorgkanjers van afdeling 2.


De polonaise ging door tot in de (voor de bewoners) late uurtjes. Het feestgedruis verplaatste zich richting stad, waarna Wulvergein langzaam en uitgefeest in slaap is gevallen. Iedereen heel erg bedankt voor het mogelijk maken van deze geweldige dag.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten