De jeugdbrandweer floreert. De jongeren ontvingen complimenten en certificaten van een trotse postcommandant en burgemeester als zichtbaar resultaat van hun tomeloze inzet. (Foto: Bernard Brosi)
De jeugdbrandweer floreert. De jongeren ontvingen complimenten en certificaten van een trotse postcommandant en burgemeester als zichtbaar resultaat van hun tomeloze inzet. (Foto: Bernard Brosi)

Trots op de jongeren en ouderen van de brandweer

Algemeen 579 keer gelezen

Tijdens de jaarlijkse korpsavond in de brandweerkazerne worden jubilea gevierd en certificaten en diploma’s uitgereikt. Ook wordt er afscheid genomen van vertrekkende manschappen en tijdens de gezellige avond worden partners bedankt voor hun steun.

IJSSELSTEIN – “Het zijn de partners en gezinsleden die ervoor zorgen dat we altijd 24/7 paraat kunnen staan”, vertelt een trotse postcommandant Marco van Rooijen. Dit jaar werden veel jeugdbrandweerleden in het zonnetje gezet. “Met vijftien knullen en meiden zijn we helemaal op sterkte. De enthousiaste groep floreert en doet overal aan mee.” De oogst aan certificaten is het resultaat van de inspanningen. Wie jong besmet raakt met het ‘brandweervirus’ komt daar vaak niet meer van af. “Vandaar de jubilarissen.” Samen met burgemeester van Domburg reikte Van Rooijen de diploma’s, certificaten en versierselen uit aan jeugdbrandweerleden: Dani Veldhuizen, Jarno Rompa, Damian en Quinten Savelsbergh, Rick de Kooij, Nick Valkenburg, Lars van der Voort en Chiara Veldhuizen. Er werd afscheid genomen van Yoshi Klop en Michael van Batenburg die zijn 20-jarig jubileum vierde en een medaille ontving, net als de jubilarissen Laurens Klok en Mark Zuidervliet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 25 apr, 08:46
Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Afbeelding
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Afbeelding
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14