Foto:
Aangeboden door de voogt

Thuiswerkers en scholieren hebben spullen sneller nodig

  •   keer gelezen

Denk je dat door Corona en het daaruit vloeiende thuiswerken of online lessen volgen de wereld langzamer is geworden, dan helpen we je even uit je droom. Juist nu je niet even de snel naar de winkel kunt om iets op te halen, is snelheid belangrijk. 


Dat project net even mooier presenteren, die offerte zo afleveren dat ze niet meer om je heen kunnen; het is aan de orde van de dag. Want zo kun je het verschil maken en opdrachten binnenhalen. En dat is nu belangrijker dan ooit daarvoor. 

Zoek partners die het begrijpen

Het nieuwe werken vraagt ook om nieuwe leveranciers. Leveranciers die je begrijpen, die met je meegroeien en veranderen. Die snel leveren en liefst in de oplage die jij wil, zodat je geen extra kosten hoeft te maken of investeringen moet doen waar je niet op zit te wachten. Waardoor je kunt uitproberen, nieuwe ideeën kunt verzinnen en plannen voor de toekomst kunt maken. Want stil blijven staan werkt niet. Het is nu doorpakken of omvallen. 

Bij De Voogt mappen en verpakkingen snappen ze dat als geen ander. Durft een ander geen stap te verzetten, breiden zij juist uit. Sinds april vorig jaar hebben zij een nieuwe snelle productielijn toegevoegd waardoor ze snel en vakkundig ringbanden, ordners en ook magneetringbanden kunnen produceren. Dat kan snel maar ook nog eens in kleine oplages. Ze kunnen zelfs het drukwerk verzorgen zodat alles er spik en span uit ziet en jij gewoon verder kunt met je corebusiness. En of je nu een laminaat in mat, glans, softtouch, krasvast of linnen vraagt… Zijn maken het voor je. Zelfs  omslagen met (boekbinders)linnen zijn mogelijk. Zo zorgt DeVoogt.nl er voor dat ook hun klanten met sprongen vooruit kunnen gaan. 

Meedenkers

Werk je nu veel thuis, dan mis je het sparren met een collega en zelfs met je klanten of leveranciers. Zorg daarom dat je contact houdt. “Ga niet op de automatische piloot maar blijf het verschil maken. Is je creatieve brein een beetje uitgeblust, zoek je leverancier op om te sparren” is het advies van De Voogt. Denk buiken de ‘verpakkingsbox’. Denk niet alleen aan transparante vensters voor een visitekaartje maar ook eens aan een groter diagonaal, verticaal of horizontaal venster aan de binnen- of buitenkant van de map. Praktisch maar ook net even anders waardoor je brein gestimuleerd blijft. 

Zoek leveranciers in de buurt

Naast de standaard leverancier kan het voor grote bedrijven nu handig zijn om ook leveranciers in de buurt van medewerkers te zoeken. Zo kun je levertijden verkorten en stimuleer je je personeel doordat de bedrijven in hun regio ondersteund worden. En eerlijk is eerlijk, de pakketdiensten lopen nog steeds over. Dus waarom zou je niet lokaal je ondernemers helpen. En kleinere oplages (tot zo’n 150 stuks), zegt de Voogt, kunnen we door de nieuwe productielijn in Montfoort nu snel leveren. We hebben korte doorlooptijden en dat is fijn voor ons en voor de klant. Zo kunnen we samen het verschil maken.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten