<p>Maak een korte of lange wandeling of fietstocht door de stad en geniet van de vrolijk gekleurde krokusharten die her en der opdoemen in openbare grasvelden en -stroken. En doe mee aan de fotowedstrijd. (Foto: KlimaatNeutraal IJsselstein)</p>

Maak een korte of lange wandeling of fietstocht door de stad en geniet van de vrolijk gekleurde krokusharten die her en der opdoemen in openbare grasvelden en -stroken. En doe mee aan de fotowedstrijd. (Foto: KlimaatNeutraal IJsselstein)

(Foto:)

Fotowedstrijd rond IJsselsteinse krokusharten

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN - De vele krokusharten vrolijken de stad op en zijn inmiddels onderwerp van prachtige foto’s en leuke selfies. Reden voor KlimaatNeutraal IJsselstein om een fotowedstrijdje te organiseren.


Maak een mooie, leuke, grappige of unieke foto met een krokushart en stuur de foto vóór vrijdag 19 maart naar Klimaatneutraal IJsselstein. Kijk op de homepage van knij.nl voor uitleg over de wedstrijd en hoe de foto kan worden ingezonden. Alle inzendingen krijgen een plek op de website van KNIJ en de top vijf inzenders ontvangen een leuk prijsje.
Er zijn al 20 grote krokusharten in IJsselstein, met elkaar verbonden door een wandelroute: een korte van 3 en een lange van 8,5 kilometer. Kijk op www.ivn.nl/routes om de routes te downloaden.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten