<p>Het diamanten paar Van Zetten werd binnen alle geldende mogelijkheden toch in de bloemetjes gezet en verrast met een online bezoekje van de burgemeester.</p>

Het diamanten paar Van Zetten werd binnen alle geldende mogelijkheden toch in de bloemetjes gezet en verrast met een online bezoekje van de burgemeester.

(Foto: Thijs van Woudenberg)

Diamanten jubileum voor het echtpaar Van Zetten

  •   keer gelezen

Het echtpaar Van Zetten werd op 15 maart, de dag van hun diamanten huwelijk, verrast met een videoboodschap van de burgemeester Van Domburg en bloemen die namens de gemeente werden bezorgd.


IJSSELSTEIN - Als er geen coronamaatregelen van kracht zouden zijn, had burgemeester Van Domburg graag een bezoek gebracht. Maar ook via beeld werden konden de verhalen worden gedeeld. Zo ontmoette de diamanten bruid en bruidegom elkaar in Rotterdam, waar ze 60 jaar geleden ook trouwden. Na in Zeist en Nieuwegein te hebben gewoond, waar de heer Van Zetten in de bioscoop werkte en later vele jaren in een kunststofspuitgieterij, verhuisden ze tien jaar geleden naar IJsselstein. Het paar kreeg een zoon en twee dochters en heeft zes kleinkinderen, waaronder Thijs die zorgde voor het verrassende online-‘bezoek’ van de burgemeester. Na hun werkzame leven, mevrouw Van Zetten werkte als verkoopster, geniet het paar nu van vakanties in eigen land en wandelingen in de stad. De heer Van Zetten is graag in de weer met de computer en puzzelt regelmatig, terwijl zijn echtgenote graag leest en veel legpuzzels maakt. En, zoals kleinzoon Thijs vertelt: “Dat ze nu in de krant staan is ook een verrassing.”

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten