Op de Heeswijk stond een erehaag klaar voor de ontvangst van koning  - meester -  Jan en koningin  - juf -  Trudy.
Op de Heeswijk stond een erehaag klaar voor de ontvangst van koning - meester - Jan en koningin - juf - Trudy. Foto: Heeswijkschool

Koninklijk afscheid op Heeswijkschool voor juf Trudy en meester Jan

Algemeen 57 keer gelezen

Op de Heeswijkschool stond donderdagochtend een erehaag klaar voor de ontvangst van koning  - meester -  Jan en koningin  - juf -  Trudy. Dit koninklijke ontvangst was ter ere van hun pensioen.

Montfoort - Een spannende dag stond op de planning. Nadat officieel de dag was geopend door het doorknippen van een lint, want dan doen vorsten vaak, kon het feest echt beginnen. Op het plein stonden springkussens, een stormbaan en een draaimolen te wachten op de enthousiaste kinderen. Ook schminken was mogelijk, of een rustig spelletje doen of met elkaar op de foto in de fotobooth. Door een flinke regenbui waren de springkussens kleddernat, maar dat vergrootte alleen het speelplezier.

Ondertussen werd in de school afscheid genomen van de koning en koningin. Juf Trudy na vele jaren op de Heeswijk te hebben gewerkt, eerst bij de kleuters en daarna in de middenbouw, en natuurlijk meester Jan, die een aantal jaar aan het roer had gestaan van de Heeswijk. Elke groep had een zelf bedachte act en een afscheidslied met rap. Maar hilarisch was vooral het onderdeel: ‘Hebben ze dat echt gezegd?’ De mooiste herinneringen en uitspraken kwamen voorbij. De vraag aan de pensionado’s was om te achterhalen of ze dat echt gezegd hadden. “Dank je wel, dat u de school had gekocht, meester Jan” was echt een uitspraak van een kleuter. Of: “Juf Trudy heeft een hele mooie buik”.
Na de poffertjes en een heerlijk ijsje, was het tijd om op te ruimen en de vakantie in te glijden!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Prijsuitreiking winnaars fotowedstrijd Lopik Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Vogels in beeld bij Kleur en Zang Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Vermiste tiener uit Lopik weer terecht 112 14 uur geleden
Afbeelding
Seniorencomités openen nieuw seizoen met feestje Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Eerste Regenboogcafé groot succes Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Stilstaan bij kunst op Mantelmeeuw-Korenfestival Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Energieprijzen raken ook de bakkers Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Natuurgebied de Oostelijke Vechtplassen klaar voor de toekomst Algemeen 16 uur geleden