Foto: C) Paul van den Dungen fotografie

Lastig, maar slechts tijdelijk

  •   keer gelezen

Montfoort - In opdracht van de Provincie Utrecht wordt er vanaf de rotonde Anne Franklaan tot en met de bocht bij de Noord IJsseldijk tot eind augustus groot onderhoud uitgevoerd aan de Provinciale weg (N228) in Montfoort. De fundering van de weg wordt gedeeltelijk vervangen en het wegvak krijgt nieuw asfalt.


De Provincie Utrecht laat weten dat groot onderhoud noodzakelijk is om de wegen in een goede en veilige conditie te houden. De mensen die langs de weg wonen, werken of daar een bedrijf hebben zijn nog redelijk te spreken over alle werkzaamheden, die zes dagen per week doorgaan. Natuurlijk is er sprake van enige overlast en dat nemen ze maar voor lief. Een bewoonster vertelt, dat er door de aannemer in alle redelijkheid met de bewoners wordt omgegaan bij het kunnen verlaten van de eigen woning of bedrijf. “Waar mogelijk laten ze ons zoveel mogelijk richting Montfoort rijden wanneer wij daar bijvoorbeeld boodschappen willen doen of naar de dokter moeten.’’
 Richting De Meern is dat een zaak van heel andere orde. Daar ligt de weg eruit en is het bijna onmogelijk om daar te komen. Dat betekent voor bewoners en bedrijven dat zij via Linschoten naar de A12 moeten omrijden. Lastig, maar slechts tijdelijk.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten