Afbeelding
Foto: Menno Ringnalda

Ruud Muis wint Gouden Parel Lekstroom 2018!

Algemeen 191 keer gelezen

IJSSELSTEIN - Ten overstaan van ruim 300 ondernemers uit de regio Lopikerwaard en Lekstroom is Ruud Muis vanavond onderscheiden met de Gouden Parel Lekstroom 2018. Hij ontving de prestigieuze erkenning in het Fulcotheater te IJsselstein en werd uitgereikt door zakenmagazine OnderNamen Lekstroom. De ondernemers Robert Koch (ROC Tech College) en Anneke Kool (Golfbaan de Kroonprins) werden respectievelijk tweede en derde.

‘Ik ben ooit begonnen omdat ik geen keuze had, ik had ontslag gekregen en heb met m’n collega een sprong in het diepe genomen. Inmiddels durf ik mezelf echt een ondernemer te noemen. Ik heb geleerd om m’n eigen koers te bepalen, het volgen van de intuïtie, het eigen boerenverstand, is het allerbelangrijkst! Ik vind deze Parel een enorme eer en zie het als een aanmoediging om nog minimaal 18 jaar zo door te gaan,’ aldus een trotse Ruud Muis.

Gouden Parel Lekstroom
OnderNamen Lekstroom organiseert elk jaar de verkiezing omtrent de Gouden Parel Lekstroom. Belangrijkste vraag: welke ondernemers blonken uit in 2018, en hebben zich in het voorbije jaar op positieve wijze onderscheiden? Na een spannende voorverkiezing, waarin ondernemend Lekstroom massaal stemde, brak voor de genomineerden een spannende avond aan. Na een show in de Rabobankzaal was het moment daar: de uitreiking van de Gouden Parel. De drie genomineerden namen plaats op het podium en vervolgens werd de winnaar Ruud Muis bekend gemaakt. Robert Koch behaalde een prachtige tweede plaats. In het Fulcotheater waren dinsdag 18 december ruim 300 aanwezige ondernemers getuige van de bekendmaking van de winnaar van dit jaar: Ruud Muis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Afbeelding
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Afbeelding
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14