Eerste tegenwind voor Luck Raeck

Algemeen 51 keer gelezen

Montfoort - Aan alles komt een keer een einde. Ook aan een zegereeks. Ging het de afgelopen weken zeer voor de wind, nu kreeg badmintonvereniging Luck Raeck uit Montfoort voor het eerst te maken met enige tegenstand van formaat.

Dit keer was de reis niet al te ver: er werd tegen ‘t Gein uit Nieuwegein gespeeld. Van oudsher al een vereniging met relatief sterke teams. Altijd wordt er op redelijk hoog niveau gespeeld. Dat ondervonden de spelers van Luck Raeck nu dus ook. Er werd helaas verloren met 2 – 6.

Zonder iets af te doen van de overwinning van ‘t Gein, gebiedt de eerlijkheid wel, dat van de 8 onderlinge wedstrijden er maar liefst 3 werden beslist na het spelen van de maximale 3 sets. Wanneer het kwartje de andere kant op zou zijn gevallen, dan zou Luck Raeck met een gelijkspel deze wedstrijd hebben beëindigd. Maar helaas was de werkelijkheid anders.

Hierbij moet één speelster extra worden genoemd: Ria Rietveld. Zij presteerde het om al haar wedstrijden in 3 sets af te werken !

Het wedstrijdverloop verliep vervolgens als volgt. Zowel het herendubbel als het damesdubbel gingen helaas verloren voor Luck Raeck. Zowel Patrick Goos/Aldert pol als de dames Iris Kling als de al eerder genoemde Ria Rietveld wisten hun partijen helaas niet te winnen. Maar voor het damesdubbel waren daar dus wel 3 sets voor nodig.

Vervolgens wisten Rijk den Hartog en Ria Rietveld hun enkelpartijen ook niet te winnen. Maar ook hier speelde Ria daarvoor wel 3 sets. Doordat Aldert zijn enkelwedstrijd wist te winnen, stond het eerste punt voor Luck Raeck op het scorebord. Het tweede en laatste punt voor Luck Raeck werd behaald via het gemengd dubbel. U raadt het al, ook hierbij speelde Ria de belangrijke rol. Samen met Rijk den Hartog wisten zij in 3 sets het gemengd dubbel te winnen. Al met al weer een spannende wedstrijd, waarbij het soms wel op een goed uithoudingsvermogen aankwam.

Benieuwd wat de return van deze wedstrijd zal gaan brengen. Luck Raeck heeft dan het thuisvoordeel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Iedereen is van harte welkom bij Debbie en Michel in Meridiaan Hairstyling.
Debbie en Michel openen kapsalon Meridiaan Hairstyling Zakelijk 12 uur geleden
Afbeelding
Bestelbus knalt op personenwagen op N228 bij Montfoort Nieuws 12 uur geleden
• Voorzitter Han Theil overhandigde een  'Vestingbrood' en Molenbier van De Windotter.
Yselvaert opent vaarseizoen 2024 met nieuwe Vestingvaart Nieuws 16 uur geleden
• Vrouwe IJsselstein Swingt in het verzorgingshuis.
Muzikale traktatie voor bewoners woonzorgcentra Nieuws 29 apr, 17:51
• Beide teams waren volstrekt gelijkwaardig.
Heren IJsseloever winnen dankzij strafbal; dames dieper in problemen Sport 29 apr, 12:42
Afbeelding
Na regen komt zonneschijn: Koningsdag 2024 in IJsselstein MET FOTO'S (UPDATE) EN VIDEO'S 28 apr, 22:18
Afbeelding
Regen kan sfeer niet drukken tijdens Koningsdag in Montfoort en Linschoten MET FOTO'S EN VIDEO'S 27 apr, 20:46
• Wethouder Rob Jonkers, wethouder Ruimtelijke Ordening, en Esther Agricola, regiodirecteur Noord-West bij projectontwikkelaar BPD, ondertekenden de samenwerkingsovereenkomst voor De Bleek fase 1.
Start bouw 210 woningen De Bleek fase 1 voorzichtig in zicht Nieuws 27 apr, 08:30