• Jeroen en Sis openen Deb Butik
• Jeroen en Sis openen Deb Butik Foto: Linda de Kort

Kledingwinkel Deb Butik opent naast Deb Koncept: samen sterk in eigen segment

Zakelijk 5.025 keer gelezen

IJSSELSTEIN • “Als het pand hiernaast ooit vrij komt, dan weten we het wel”, hadden Jeroen Baks en Sis Serbee van Deb Koncept al eerder lachend gezegd. Dus toen de buurman verhuisde naar een ander pand in de Benschopperstraat, keken ze elkaar nog eens goed aan en ging de kogel definitief door de kerk. Op 20 april opent kledingwinkel Deb Butik de deuren.

“Ik heb er echt zin”, zegt Sis. Ze zit al jaren in de modebranche en runt al geruime tijd Deb Koncept. Deb Butik wordt een zelfstandige winkel en richt zich op een wat oudere doelgroep. Deb Koncept is er voor een jongere doelgroep. De stijl?  ”Vrouwelijk stoer”, beschrijft Sis.

“De winkels zijn sterk in hun eigen segment, maar vullen elkaar ook aan. Ik kan me zo voorstellen dat bij Deb Koncept de moeder met haar dochter met eigen kleedgeld binnenloopt en dat ze met haar eigen moeder bij Deb Butik komt kijken.”

Goed gevoel
In beide winkels zullen de mensen zich in ieder geval welkom voelen. Sis en de rest van het team helpen graag met het vinden van de juiste kleding. “Service en klantvriendelijkheid zijn erg belangrijk. Het belangrijkste is dat mensen met een goed gevoel de winkel verlaten”, zegt Sis. Sis is styliste en gastvrouw tegelijkertijd.

De laatste tijd is Sis erg druk geweest met de inkoop van de nieuwe collecties, “Ik weet heel goed waar ik op moet letten. Natuurlijk de kwaliteit, maar ook de juiste pasvorm en maten. En dat is erg goed gelukt”, lacht Sis. Klanten kunnen iedere week weer kiezen uit een nieuwe collectie. 

Naadloos 
Het enige wat een beetje lastig bleek, was dat Deb Butik nog niet klaar was. Voor Sis hoort alles bij elkaar. De kleding, de inrichting en de uitstraling. Maar het is gelukt; alles sluit naadloos op elkaar aan.

Zaterdag 20 april
En nu is het zo ver: op zaterdag 20 april is iedereen van harte welkom het eindresultaat op de Benschopperstraat 17 te komen bekijken.

Linda de Kort

Redacteur Het Kontakt - Zenderstreeknieuws

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Regen kan sfeer niet drukken tijdens Koningsdag in Montfoort en Linschoten MET FOTO'S EN VIDEO'S 27 apr, 20:46
• Wethouder Rob Jonkers, wethouder Ruimtelijke Ordening, en Esther Agricola, regiodirecteur Noord-West bij projectontwikkelaar BPD, ondertekenden de samenwerkingsovereenkomst voor De Bleek fase 1.
Start bouw 210 woningen De Bleek fase 1 voorzichtig in zicht Nieuws 27 apr, 08:30
Afbeelding
Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik Nieuws 27 apr, 08:00
Afbeelding
BMX-kampioen opent eerste deel doorfietsroute IJsselstein Nieuws 26 apr, 17:11
• Mevrouw Hage en de heer Kromwijk met burgemeester Van Domburg op het bordes van het Historisch Stadhuis.
Twee lintjes in IJsselstein Nieuws 26 apr, 13:01
• Mevrouw Kok-van Zuijlen, de heer Kok, mevrouw Langenberg, burgemeester Laurens de Graaf, Thijmen Schimmel (winnaar Jongerenaward) en de heer Van den Berg
Vier inwoners gemeente Lopik koninklijk onderscheiden met sfeerverslag 26 apr, 13:00
• De gedecoreerden met hun partners en burgemeester Van Hartskamp.
Koninklijke onderscheidingen voor zes inwoners gemeente Montfoort Nieuws 26 apr, 12:00
Afbeelding
Provincie Utrecht als eerste aan de slag met concrete maatregelen tegen te vol stroomnet Nieuws 25 apr, 23:29