Bedrukte koffiebekers van Ekocups.nl
Bedrukte koffiebekers van Ekocups.nl Foto: Ekocups.nl
advertorial

Breng je boodschap smaakvol onder de aandacht met Ekocups

23 jun, 12:28 Algemeen

Op een originele manier opvallen bij jouw doelgroep? Dat doe je met bedrukte koffiebekers. Elk bekertje draagt jouw naam en boodschap. Zo val jij op tijdens een koffiepauze of bijeenkomst. Ekocups bedrukt koffiebekers in eigen huis en levert die snel bij jou op locatie.

Je ziet de bedrukte koffiebekers van Ekocups overal; op een evenement, in de horeca, bedrijfs- of sportkantine en natuurlijk op de beurs. Overal waar (grote) groepen mensen iets drinken, kun jij jouw naam en boodschap laten zien! Jij bepaalt wat er op de beker staat. Druk je logo, naam, foto of een compleet ontwerp op kartonnen koffiebekers. Met een 360° ontwerp zijn de mogelijkheden eindeloos.

Een opvallend ontwerp
Heb je zelf een creatief ontwerp gemaakt? Ekocups drukt het snel en netjes op papieren koffiebekers. Maar als je zelf geen ontwerp hebt, is dat ook geen probleem. De designers van Ekocups helpen je graag. Met het opvallende design dat zij maken, spring jij echt in het oog. Om nog beter op te vallen, laat je de bekers zowel van buiten als van binnen bedrukken. Kijk op ekocups.nl voor inspiratie.

Geen nare bijsmaak of geur en 100% lekvrij
Welk drankje je ook serveert, met een ekocup geniet je er optimaal van. De bekers worden gemaakt van hoogwaardig FSC-papier en vanbinnen gecoat. Dit zorgt ervoor dat de bekers 100% lekvrij zijn en geen nare bijsmaak of geur hebben. Je kunt dus zowel koude als warme dranken serveren in de bekers. Kies voor kleine bekers van 180 ml als je koffie wilt schenken. Of ga voor het grotere formaat van 230 ml als je bijvoorbeeld thee en limonade wilt serveren.

Simpel en snel
Koffiebekers laten bedrukken bij Ekocups is supersimpel en snel. Via de website bestel je in enkele klikken de oplage koffiebekers met het ontwerp dat jij wilt. Dankzij de slimme 3D techniek kun je online zien hoe de bedrukking eruitziet op de beker. Ben je blij met het eindresultaat? Dan stuur je ontwerp direct op naar Ekocups. De productie wordt gestart.

Al vanaf 50 koffiebekers
Heb je een klein aantal bekers met jouw boodschap nodig? Bij Ekocups bestel je bedrukte bekers al vanaf 50 stuks. Omdat Ekocups de bekers zelf produceert en bedrukt, zijn spoedleveringen geen probleem. Je hebt jouw bedrukte koffiebekers dan supersnel in huis. Dat geldt ook voor grote oplage van duizenden bekers. Jouw koffiebekers bestel je nu op ekocups.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Schaaktafels vernield in speeltuin Kloosterplantsoen Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Nieuw seizoen BoekStart Voorleespret in bibliotheek Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Proeftuin van Linschoten brengt de natuur dichterbij: ‘Oké, dus zó groeien peentjes!’ Algemeen 18 aug, 16:54
Afbeelding
Stewardess slaat nieuwe richting in: oude meubels opknappen Algemeen 18 aug, 08:00
Afbeelding
Jaarmarkt Montfoort kent rijke geschiedenis Algemeen 17 aug, 08:00
Afbeelding
Wethouder Vlaar legt wethouderschap Montfoort neer Algemeen 16 aug, 17:26
Afbeelding
IJsselsteiners protesteren met omgekeerde stadsvlag Algemeen 16 aug, 15:29
Afbeelding
Felicitaties voor gouden bruidspaar Algemeen 16 aug, 15:03