Foto:

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN / LOPIK • De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.


Stichting Kunst en Cultuur Lopik zoekt:

Bestuurslid

Ben je geïnteresseerd in kunst, toneel, muziek, literatuur of in de lokale geschiedenis? En ben je creatief, inventief of een organisatietalent? Dan is een functie als bestuurslid wellicht op jouw lijf geschreven. Hoofddoel van de stichting is het organiseren van laagdrempelige evenementen met een zo groot mogelijke betrokkenheid van de inwoners in alle verschillende kernen.

Stichting Pulse zoekt:

Vrijwilliger Spellenavond Zenderstein

Lijkt het je leuk om mensen een gezellige, ontspannen avond te bieden, samen met andere vrijwilligers? Heb je affiniteit met mensen van verschillende leeftijd en achtergrond, met het spelen van spellen en heb je om de week tijd op dinsdagavond? Dan is dit een leuke vacature voor jou.

Gastdame/gastheer De Oase

In Wijkcentrum de Oase bruist het dagelijks van de activiteiten. 5 dagen in de week voorzien onze gastheren en -dames alle bezoekers van koffie en thee. We zijn momenteel op zoek naar een gastheer/-dame voor de vrijdagochtenden, van 8.45u – 11.30u.

Kasteel De Haar in Haarzuilens zoekt:

Vrijwilliger Entreegebouw

Als entreegebouwvrijwilliger ben je verantwoordelijk voor een gastvrije ontvangst van bezoekers. Je bent het eerste contact, en dus het visitekaartje, op een vast dagdeel per week. Je zorgt voor de toegangscontrole en assisteert bij de ticketmachine. En verder assisteer je bezoekers bij allerhande vragen die opkomen bij de entree.

Vrijwilliger Kasteelwinkel en Ontvangst

In de kasteelwinkel begroet je bezoekers en sta je hen te woord. Uiteraard hoort de verkoop van de producten uit de winkel tot jouw taken. Net als het aanvullen van de voorraad. Je werkt samen met enthousiaste collega’s.

Contact

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website  www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

Bezoekadres en openingstijden: Bibliotheek  Lek & IJssel, Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein. Aanwezig:  woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur. Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten