Trainer VVIJ op non-actief gezet

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN • VVIJ heeft besloten om de hoofdtrainer van ZO1, Fabian Schaken, op non-actief te zetten. Helaas is het na de winterstop VVIJ ZO1 niet gelukt zich uit de gevarenzone te spelen, aldus VVIJ. Het bestuur, de Technische Commissie en Fabian hebben gaandeweg het geduld opgebracht en getracht om samen een kentering te forceren. Dit heeft echter niet geleid tot de gewenste resultaten. Daarom ziet zowel het bestuur als de Technische Commissie (TC) er geen heil in om op dezelfde weg door te gaan.


Voor de resterende vijf wedstrijden heeft de TC Mo Touh, de huidige en nieuwe trainer ZA1, eerder naar voren geschoven om VVIJ ZO1 te leiden. Dit zal verder geen gevolgen hebben voor VVIJ ZA1, waar de assistenten Patrick Schriel en Harold van Oort de trainingen op zich zullen nemen. Mo Touh zal zelf nog wel de coaching op zaterdag verrichten.
VVIJ betreurt dit besluit te moeten nemen, maar acht dat dit het beste is voor het belang van de vereniging. De club bedankt Fabian voor de prettige samenwerking en de geleverde inspanningen in de afgelopen twee jaar.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten