<p>Eigenaar Peter de Bie van BikeCity overhandigt de hoofdprijs, een e-bike, aan Pien Breedveld.</p>

Eigenaar Peter de Bie van BikeCity overhandigt de hoofdprijs, een e-bike, aan Pien Breedveld.

(Foto: Ingezonden foto)

Waar prijzenfestival bij loterij Roemeense Kinderhulp

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN • De Stichting Roemeense Kinderhulp heeft weer een moeilijk coronajaar achter de rug, waarin veel activiteiten niet door konden gaan. De jaarlijkse loterij kon gelukkig wel doorgaan en dat leverde extra inkomsten op door de verkoop van 13.000 loten.


De hele opbrengst van de loterij komt ten goede aan de verschillende projecten van de stichting in Roemenië, waaronder het familiekindertehuis Tinkerbell in Sovata.
Voor de deelnemers was er ook dit jaar weer veel te winnen, dankzij de inzet van vrijwilligers, de enthousiaste kopers en vooral de vele ondernemers die belangeloos prijzen ter beschikking stelden. De stichting is trots dat er ook dit jaar ruim driehonderd prijzen te verdelen waren, waaronder de mooie hoofdprijzen, zoals: een e-bike gesponsord door BikeCity IJsselstein, Knijff en 4Some technisch beheer; een minuut gratis winkelen bij supermarkt Plus dankzij ondernemer Jaap Schimmel en zoon Dennis; een reischeque, een 55” smart-tv door EP Schalkwijk met Schiltebeheer en Derko; een dag varen met een elektrische sloep door Jachthaven Marnemoende, een tegoedbon voor spelverhuur van Spel Verhuur Centrale Polsbroek en een slushparty voor een dag door 2Slush IJsselstein en nog vele andere mooie prijzen. Notaris Duinstra heeft net als eerdere jaren de trekking van de jaarlijkse loterij verricht. De totale uitslag is te vinden op www.roemeensekinderhulp.nl. De komend weken zal met alle prijswinnaars contact worden opgenomen.
Op de website staan ook alle laatste nieuwtjes en mogelijkheden om het werk van de stichting te steunen.

Lysette Verwegen
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten