Foto: Bibliotheek Lek & IJssel
update

Voorlezen in Bibliotheek IJsselstein gaat toch niet door

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN • Het voorlezen in de Bibliotheek IJsselstein gaat ondanks eerdere aankondigingen toch niet door. De voorleesvrijwilligers van de bibliotheek durven het nog niet aan, gezien het grote aantal coronabesmettingen onder kinderen.


Oorspronkelijk bericht: 

Alle kinderen van 4 tot en met 6 jaar kunnen woensdagmiddag 26 januari komen luisteren naar een spannend verhaal. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig. Wel geldt vanwege corona: vol is vol.

Samen met Bip luisteren de kinderen naar het verhaal uit het Prentenboek van het Jaar, ‘Maar eerst ving ik een monster’ van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer. Uiteraard worden alle corona-maatregelen in acht genomen. Daarom is het aantal deelnemers beperkt. 

Bip is het leesmonster van de Bibliotheek. Hij is dol op boeken. Samen met Bip beleven kinderen de mooiste avonturen in boekenland. Elke laatste woensdag van de maand van 15.00 tot 16.00 uur is Bip te vinden bij de voorleesstoel in de Bibliotheek IJsselstein. Want dan is het tijd voor een vrolijk of spannend voorleesverhaal, een taalspelletje en knutselen.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/agenda/voorlezen.

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten