<p>Mensen kunnen terecht voor de eerste, tweede en de boosterprik. </p>

Mensen kunnen terecht voor de eerste, tweede en de boosterprik.

(Foto: 123RF.com)

Boosterpiek voorbij: zonder afspraak vaccineren in Nieuwegein en Woerden

  •   keer gelezen

NIEUWEGEIN / WOERDEN / REGIO • De GGD regio Utrecht is begonnen met het vaccineren zonder afspraak op onder meer de vaccinatielocaties in Nieuwegein en Woerden.


Zowel de locatie De Beursfabriek aan de Symfonielaan in Nieuwegein als de locatie in het voormalige Campina-hoofdkantoor aan de Bleek in Woerden zijn alle dagen van de week, inclusief zondag, geopend van 09.00 tot 17.00 uur.  

Ook op andere vaccinatielocaties in Utrecht kan sinds donderdag 13 januari zonder afspraak geprikt worden. Dit geldt voor Amersfoort Meander, Expo Houten en Veenendaal. Vanaf maandag 17 januari heeft de GGDrU ter vervanging van de Rijtuigenloods een nieuwe locatie in Amersfoort, waar ook direct vanaf de opening vrije inloop is. 


“De piek van de boostercampagne is geweest. Daardoor is er weer ruimte zonder afspraak te prikken. Iedereen die aan de ‘beurt’ is, kan binnen openingstijden langskomen voor een prik”, schrijft de GGDrU op haar website.

Mensen kunnen terecht voor de eerste, tweede en de boosterprik. De eerste prik was altijd al zonder afspraak gebleven, de tweede én de boosterprik zijn nu ook weer zonder afspraak te halen. 

Julia Koster
Redactiecoördinator De Molenkruier
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten