<p>Vlnr.: Bart Timmerarends, Koos van der Wind, Samuel van den Berg, Adriaan Oskam.</p>

Vlnr.: Bart Timmerarends, Koos van der Wind, Samuel van den Berg, Adriaan Oskam.

(Foto: Niek van Vliet)

Vertrouwde gezichten en vernieuwing ook op kandidatenlijst SGP Montfoort

  •   keer gelezen

MONTFIOORT / LINSCHOTEN • De ledenvergadering van SGP Montfoort heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 vastgesteld. ‘’De lijst bevat een mooie mix van bekende en ervaren kandidaten en jonge, enthousiaste kandidaten die klaar staan om verder te bouwen aan Montfoort”, aldus lijsttrekker Bart Timmerarends.


De SGP hecht aan continuïteit en ervaring in het gemeentelijk bestuur. Daarom wordt Bart Timmerarends wederom als lijsttrekker gepresenteerd.

Bart Timmerarends: ‘’Deze periode wil ik mij namens de SGP inzetten voor een breed gedragen raadsprogramma, we zoeken draagvlak in de samenleving en we betrekken de inwoners erbij. We hopen dat we ondanks corona toch zoveel mogelijk in gesprek kunnen met de burgers.’’

De lijst wordt aangevuld door Samuel van den Berg, tevens campagneleider: “Transparant en eerlijk bestuur met lokale wethouders is waar ik mij voor wil inzetten.’’

Een bekend gezicht op de lijst is Koos van der Wind, melkveehouder op Willeskop. Betrouwbaar en deskundig commissielid. Koos is specialist in de agrarische sector en weet bij uitstek wat goed is voor de boer en de natuur. We zetten dan ook volop in op het thema #trotsopdeboer.

Een nieuw gezicht op de lijst is Adriaan Oskam. Deze ondernemer wil het aanspreekpunt zijn voor ondernemers in Montfoort.

De komende vier jaar staat in het teken van ‘Daad bij het Woord’.

De top 10 van de kandidatenlijst van de SGP Montfoort bestaat verder uit: Arie Belo, Linschoten, Jaco van den Berg, Linschoten, Wim van Ieperen, Montfoort, Arjan van Brummelen, Montfoort, André de Ruijter, Linschoten en Evert van Vulpen, Montfoort.

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten