Foto:

Energieadvies met flinke korting voor huizenbezitters

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN  • Veel woningbezitters willen hun woning graag verduurzamen, maar weten niet waar te beginnen in het oerwoud van mogelijkheden van isoleren tot warmtepomp, zonnepanelen en meer. 


Daarom biedt Klimaatneutraal IJsselstein (KNIJ) - in samenwerking met de gemeente - woningeigenaren een aantrekkelijke regeling aan voor een onafhankelijk, professioneel advies op maat; aan huis. Dit advies is gericht op minder energieverbruik en meer comfort in zomer en winter. Tijdens de eerste afspraak wordt de woning technisch opgenomen en worden wensen besproken. Daarna worden maatregelen uitgewerkt en in een schriftelijk advies helder uitgelegd.
In een uitgebreide versie van het advies wordt ook de financiële kant van de maatregelen uitgewerkt, dat in een tweede afspraak wordt toegelicht.
In de kortingsregeling kost een uitgebreid advies 195 euro, normale prijs 475 euro, en een basisadvies 115 euro, normale prijs 295 euro. De adviezen worden gegeven door adviesbureau Woondokter. Kijk op www.woondokter.nl voor meer informatie en het maken van een afspraak. De kortingsregeling geldt alleen voor 2021 en op is op.

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten